Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Σάρωσε ο Δήμαρχος Αμφίπολης παρά την λάσπη

Σαρωσε ο Δήμαρχος Αμφίπολης για ακόμη μια φορά. Οπως ανέφερε ο ίδιος παρά την συνεχόμενη λάσπη από κάποιους, για τους οποίους θα είναι κλειστή η πόρτα του Δημάρχου. 
Με τον Δήμο Αμφίπολης δεν έχουμε ασχοληθεί σε βάθος μιας και είναι "εκτός των νερών μας"., Πάραυτα πολύ εύκολα μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε λάσπη από κάποιους ακόμη και μετά την εκλογή του. Ο κόσμος μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει, η αντιπολίτευση να κάνει αυτό που πρέπει...και ως εδώ όλα καλά, το πρόβλημα είναι κάποιες ιστοσελίδες που η προπαγάνδα και η λάσπη τους είναι ξεκάθαρη και συνεχίζει και σήμερα για τον Δήμαρχο που εκλέχθηκε από την πρώτη Κυριακή. Αυτό από μόνο του τον δικαιώνει. 

Στέργιος Φραστανλής : Aγαπητοί συνδημότες/τισσες, φίλες και φίλοι, 
 οι δημοτικές εκλογές ολοκληρώθηκαν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα ο συνδυασμός μας “ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΠΟΛΙΤΩΝ” με τη στήριξη των συνδημοτών μας πέτυχε μια καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή λαμβάνοντας το 45,69% των ψήφων.
Ο αγώνας μας δεν ήταν εύκολος, με την καθαρή όμως συμμετοχή και υποστήριξή σας δικαιώθηκε. Ήρθαμε κοντά σας και σας ακούσαμε, σας ενημερώσαμε με ειλικρίνεια για το πλούσιο έργο μας, αλλά και για τους στόχους που έχουμε θέσει για την επόμενη θητεία μας. Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας και να κάνουμε τον ιστορικό Δήμο Αμφίπολης έναν πιο σύγχρονο δήμο σε υποδομές, να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα του παρελθόντος, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να αναδείξουμε τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στις επόμενες γενιές.
Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσουμε την καθαρή και έντιμη πορεία μας με σκληρή δουλειά, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον δημότη, δηλαδή όλους εσάς! 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας, τους υποψηφίους για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια, όλους τους συνεργάτες που αγωνίστηκαν για την νίκη του συνδυασμού, όλους τους συνυποψήφιους που επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας. 
Με εκτίμηση 
Ο Δήμαρχός σας
Στέργιος Φραστανλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου