Απάντηση του Δημάρχου Αμφίπολης στην λάσπη από ιστότοπους

Συνεχίζετε η λάσπη απο κάποιους ιστότοπους για τον Δήμαρχο Αμφίπολης. Δεν ξέρουμε αυτοί οι ιστότοποι εαν μας θεωρούν τόσο ανεγκέφαλους ή χαζούς. Αναρτιόμαστε πραγματικά. Φυσικά υπάρχουν και οι πολίτες που δέχονται ότι τους σερβίρουν.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδέποτε έχουμε  μεροληπτήσει υπέρ του Δημάρχου Αμφίπολης, ουδέποτε αναφερθήκαμε στο πρόσωπό του ή στην παράταξη του. 

Το θέμα έχει να κάνει με μια δήλωση που έκανε ο Δήμαρχος Αμφίπολης. Στέργιος Φραστανλής στην οποία ανέφερε πως δεν θα είναι Δήμαρχος για αυτούς που χλεύασαν και για αυτούς που τον  κατηγόρησαν. Φυσικό και ξεκάθαρο, ουτε εμείς θα θέλαμε κάποιον που μας βρίζει μας χλευάζει. Ο Δήμαρχος Αμφίπολης ήταν ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, η πόρτα του θα είναι ΑΝΟΙΧΤΗ για αυτούς που ψήφισαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και συμμετείχαν στις εκλογές σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό.

Συγκεκριμένα ο κ. Φραστανλής αναφέρει πως δεν θα είναι Δήμαρχος για όλους αυτούς που τον χλεύασαν και τον κατηγόρησαν, ξεκαθαρίζει οτι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή για τους δημότες άλλων παρατάξεων και συνεχίζει αναφερόμενος για αυτούς που τον χλεύασαν πως η πόρτα του θα είναι κλείστη.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτοί οι ιστότοποι πως μπερδευτήκαν κι όχι πως ψάχνουν ενα θέμα να κάνουν ντόρο ή να  εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα. 

Σε ανακοίνωση προχώρησε μέσα από την σελίδα της παράταξής του κ, ο Δημαρχος Αμφίπολης.

Ενότητα Αμφιπολιτών - Στέργιος Φραστανλής : 
Aγαπητοί συμπολίτες,
τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την ουσία και εσκεμμένα με σχόλια παραποιείται η αλήθεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να μας χτυπήσουν ανέντιμα, ίσως διότι το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν η μεγάλη μας νίκη!
Ωστόσο θα ήθελα να επαναλάβω τα λόγια που είπα: «Όλοι αυτοί, οι άλλοι (δημότες) οι οποίοι ψήφισαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και συμμετείχαν στις εκλογές σε οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό, θα είναι η πόρτα μου ανοιχτή».  Όπως ήταν πάντα ανοικτή και την προηγούμενη τετραετία, όπως είμαι πάντα δίπλα σας να σας ακούω και στα θετικά και στα αρνητικά.
Δεν είναι τυχαίο το εκλογικό μας ποσοστό, εκτιμήσατε το έργο μας και μας τιμήσατε με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.
Είπα ακόμα ότι η πόρτα μου θα είναι κλειστή «Σ’αυτούς που χλεύασαν και σ’αυτούς που μας  κατηγόρησαν».
Ναι, η πόρτα του δημαρχείου οφείλει να είναι κλειστή στην υποκρισία, το μίσος, το ψέμα και τη συκοφαντία.
Όχι φυσικά στην κριτική, μας ενδιαφέρει πως θα γίνουμε καλύτεροι για εσάς και τον τόπο μας. Αλλά αυτό το «σύστημα» που προσπαθούν να συντηρούν κάποιοι ψηφοθηρικά, βασισμένοι στη λασπολογία και στην καταπάτηση της αξιοπρέπειας, θα μείνει εκτός του Δήμου μας.
Εμείς όλοι μαζί, δουλεύουμε για έναν καλύτερο Δήμο Αμφίπολης και θα τα καταφέρουμε ξανά.
Συνεχίζουμε…!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος