Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Νέος προπονητής για την ομάδα μπάσκετ του Ρούπελ Σιδηροκάστρου

Μετά την αποχώρηση με τη παραίτηση του προπονητή του, το Ρούπελ Σιδηροκάστρου δεν έχασε καθόλου χρόνο και προχώρησε στην πρόσληψη νέου προπονητή, που ακούει στο όνομα  Αντώνης Δούκας. Η ανακοίνωση μάλιστα έγινε χθες, ημέρα της ονομαστικής εορτής του  51χρονου τεχνικού.
Ελπίζουμε να είναι συμβολικό και κατά την διάρκεια της θητείας του, οι ομάδα να διαβεί γιορτινες μέρες, άνευ των αποτελεσμάτων των αγώνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ‼️
Ο Α.Γ.Σ.Σ "ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ" ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 51χρονο τεχνικό, Αντώνη Δούκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο έμπειρος coach με τελευταίο του σταθμό την Ένωση Καβάλας και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, από όπου και αποχώρησε πριν ενάμιση μήνα έρχεται στην ομάδα μας με στόχο να αλλάξει το κλίμα και να οδηγήσει την ομάδα σε πολύ καλό δεύτερο γύρο.

Συγκεκριμένα, ο coach Δούκας έχει προπονήσει ομάδες από Αλβανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Παλαιστίνη, ΗΠΑ, Γεωργία, Κίνα αλλά και Ισπανία. Όσον αφορά τη Basket League, έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή σε Λάρισα και Ηρακλή. Υπό την καθοδήγησή του, η Εθνική Μπαγκλαντές, ανέβηκε δυο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Ακόμα, κατέλαβε την τρίτη θέση, κατακτώντας και μετάλλιο στο South Asia basketball Association Championship, ενώ έχει εργαστεί και στην Εθνική Αλβανίας.

Υποδεχόμαστε με χαρά τον coach Δούκα και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρούπελ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου