Αρχοντικό Βέτρινα στο Νέο Πετρίτσι

Αρχοντικό Βέτρινα ..
Το Νέο Πετρίτσι είναι σημείο πρόσβασης προς τις πλαγιές του Μπέλες. Σε μικρή απόσταση από εδώ βρίσκεται ο παγκοσμίου φήμης και μοναδικότητας υδροβιότοπος της λίμνης Κερκίνης με την πλούσια χλωρίδα και πανίδα που τον χαρακτηρίζει , περιμετρικά του χωριού ρέει ο ποταμός Στρυμόνας και σε μικρή απόσταση από εμάς τα φημισμένα λουτρά του Σιδηροκάστρου. Ξεχωρίζει η γραφική πλατεία του χωριού και η καταπράσινη κοιλάδα Λόντζα. 
Στους πρόποδες του Μπέλες κάτω από το ιστορικό οχυρό του Ιστίμπεη και τα οχυρά Μεταξά, στη κοιλάδα Λόντζα, μέσα στα γάργαρα νερά, στο απέραντο πράσινο και τα αιωνόβια πλατάνια βρίσκεται το Αρχοντικό "Βέτρινα". Πρόκειται για ένα ξενώνα κατηγορίας τεσσάρων κλειδιών, τα οποία αντιστοιχούν σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ο οποίος σας περιμένει να απολαύσετε μια ευχάριστη διαμονή, είτε απλά να μας επισκεφτείτε για να πιείτε το καφέ σας, στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον της κοιλάδας του Νέου Πετριτσίου Σερρών.

Απέχοντας λιγότερο από 1 χλμ. από το κέντρο του Νέου Πετριτσίου, το Arxontiko Vetrina Ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με θέα στον κήπο. Το κατάλυμα διαθέτει επίσης Wi-Fi στα δωμάτια.

Τοποθεσία
Απέχει 88 χλμ. μακριά από Ολυμπιάδα επίσης. Το κατάλυμα είναι 125 χλμ. απόσταση από το αεροδρόμιο Διεθνής Κρατικός Θεσσαλονίκης "Μακεδονία".
Φάτε και πιείτε
Μπορείτε να δειπνήσετε στο Ταβέρνα Όαση, σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 23230 31597
Ή κάντε κράτηση ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος