Λειτουργία ΣΑΕΚ Σιδηροκάστρου - Εκλογές 2024

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ & Δ.Β.Μ.) ενημερώνει το κοινό για τις αλλαγές στη λειτουργία των Σχολικών Αθλητικών Εκπαιδευτικών Κέντρων (Σ.Α.Ε.Κ.), των Εθνικών Σχολών Κωφών (Ε.Σ.Κ.), και των Σ.Α.Ε.Κ. για άτομα με αναπηρία που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.). Συγκεκριμένα, οι παραπάνω δομές δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024.

Η διακοπή της λειτουργίας των προαναφερθέντων δομών οφείλεται στη διεξαγωγή των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίες απαιτούν τη χρήση των σχολικών εγκαταστάσεων ως εκλογικά κέντρα. 

Για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ & Δ.Β.Μ. ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι γονείς και οι μαθητές καλούνται να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις για να ενημερωθούν σχετικά με την επανέναρξη της λειτουργίας των σχολικών δομών.

Σ.Α.Ε.Κ Σιδηροκάστρου:
Σας ενημερώνουμε ότι οι Σ.Α.Ε.Κ., οι Ε.Σ.Κ. και οι Σ.Α.Ε.Κ. για άτομα με αναπηρία αρμοδιότητας Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 07/06/2024 και τη Δευτέρα 10/06/2024 λόγω των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εκ της Γ.Γ.Ε.Ε.Κ &Δ.Β.Μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος