Καλοκαιρινή μουσική βραδιά στο Γόνιμο, 29 Ιουνίου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γονίμου σας προσκαλεί σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση! Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, ο προαύλιος χώρος του συλλόγου θα γεμίσει με ήχους και χρώματα σε μια εκδήλωση που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά θα ζωντανέψει με τη μουσική και τα τραγούδια από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της περιοχής μας. Ο Γιώργος Γκαλιούρης, η Χριστίνα Μαυρίδου, ο Αργύρης Μάντζιος, ο Νίκος Μπιζμπάς, ο Λευτέρης Πιπιλιάρης και ο Βασίλης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αγαπημένων τραγουδιών.

Ο Γιώργος Γκαλιούρης, γνωστός για τη μοναδική του φωνή και την ικανότητά του να συνεπαίρνει το κοινό, θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της βραδιάς. Η Χριστίνα Μαυρίδου, με την εκφραστική της ερμηνεία και το πάθος της για τη μουσική, θα μαγέψει τους παρευρισκόμενους. Ο Αργύρης Μάντζιος, ένας καλλιτέχνης με βαθιά συναισθηματική προσέγγιση στα τραγούδια του, θα προσθέσει έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά. Ο Νίκος Μπιζμπάς και ο Λευτέρης Πιπιλιάρης, με την εμπειρία και το ταλέντο τους, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα, ενώ ο Βασίλης θα ολοκληρώσει το μουσικό παζλ με τη δική του μοναδική πινελιά.

Η εκδήλωση αυτή δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για διασκέδαση, αλλά και για την ενίσχυση της κοινότητας και της τοπικής κουλτούρας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γονίμου έχει οργανώσει με επιμέλεια την εκδήλωση, εξασφαλίζοντας ότι όλα είναι έτοιμα για μια βραδιά γεμάτη κέφι και χαρά.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γονίμου Σερρών για να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε μαζί, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό. Μην το χάσετε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος