Ο Σύλλογος Παφραίων Σιντικής "Η Πάφρα" διοργανώνει ποντιακό γλέντι με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, 4 Ιουλίου 2024

 
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο Σύλλογος Παφραίων Σιντικής "Η Πάφρα" ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός αξέχαστου ποντιακού γλεντιού. Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 21:30, στο Κατσαντώνειο Γήπεδο Σιδηροκάστρου, η μουσική του Ματθαίου Τσαχουρίδη θα μας παρασύρει σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες και παραδοσιακούς χορούς.

Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, ένας από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους μουσικούς της ποντιακής παράδοσης, θα βρίσκεται μαζί μας για να χαρίσει στο κοινό μια μαγευτική εμπειρία. Με το μοναδικό του ταλέντο στη λύρα και τη φωνή του, θα αναβιώσει τις μελωδίες και τους ρυθμούς του Πόντου, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη εποχή.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους τους φίλους της ποντιακής μουσικής και παράδοσης να συγκεντρωθούν και να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χαρά. Ο Σύλλογος Παφραίων Σιντικής "Η Πάφρα" έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με στόχο να προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία.

Η είσοδος θα είναι ανοιχτή για όλους, και οι διοργανωτές προσκαλούν θερμά όλους τους κατοίκους της περιοχής, καθώς και τους επισκέπτες, να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό γλέντι. Η εκδήλωση αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να γνωρίσουμε καλύτερα και να διατηρήσουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.

Ελάτε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε παρέα με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη ποντιακή παράδοση και ζωντάνια. Σας περιμένουμε όλους στο Κατσαντώνειο Γήπεδο Σιδηροκάστρου, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στις 21:30, για ένα γλέντι που θα μείνει αξέχαστο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος