Σύσκεψη για Υποτροφίες του Κολλεγίου "Ανατόλια" στις Σέρρες, 7 Ιουνίου 1960

Σέρρες, 7 Ιουνίου 1960 – Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη των διευθυντών των δημοτικών σχολείων της πόλεως Σερρών. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο καθηγητής του κολλεγίου «Ανατόλια», κ. Δ. Ευστρατιάδης, ενημέρωσε τους διευθυντές σχετικά με τον διαγωνισμό που πρόκειται να διεξαχθεί μεταξύ των αποφοίτων των δημοτικών σχολείων για την απόκτηση υποτροφίας στο εν λόγω ίδρυμα.

Ο διαγωνισμός αυτός έχει ως στόχο την υποστήριξη ταλαντούχων μαθητών που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο κολλέγιο «Ανατόλια», προσφέροντάς τους οικονομική βοήθεια μέσω υποτροφιών. Οι διευθυντές των σχολείων εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την πρωτοβουλία αυτή και συζήτησαν τρόπους για την καλύτερη ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους σχετικά με τον διαγωνισμό και τις ευκαιρίες που παρέχει.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε με την απόφαση να γίνει εντατική προετοιμασία των ενδιαφερόμενων μαθητών και να δοθεί η μέγιστη δυνατή υποστήριξη για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Οι διευθυντές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν στενά με το κολλέγιο «Ανατόλια» για την επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού και την αξιοποίηση των υποτροφιών.

ΑΠΟ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ
ΣΕΡΡΑΙ, 7. – Συνεκροτήθη τὴν μεν - σημβρίαν σύσκεψις τῶν διευθυντῶν τῶν - δημοτικών σχολείων τῆς πόλεως. Κατ' αὐτὴν ὁ καθηγητής τοῦ κολλεγίου «Α- νατόλια» κ. Δ. Ευστρατιάδης κατετόπι- σε τοὺς κ.κ. διευθυντὰς ἐπὶ τοῦ διε νεργηθησομένου διαγωνισμού μεταξὺ τῶν - ἀποφοίτων τῶν δημοτικών σχολείων διὰ τὴν ἀπόκτησιν ὑποτροφίας εἰς τὸ ἀνων - τέρω ίδρυμα.
Από την εφημερίδα Μακεδονία στις 8 Ιουνίου 1960
Φύλλο , σελ.: 5

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος