Βουτιές στο Χορτερο, 8 - 9 Ιουνίου 2024

Βουτιές στο Χορτερο, 8 - 9 Ιουνίου 2024

Η εκδήλωση "Βουτιές στο Χορτερό" που διοργανώνουν οι Hellenic Skydivers φαίνεται πολύ διασκεδαστική και περιπετειώδης! Είναι μια ευκαιρία για τους λάτρεις του αλεξιπτώτου να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία πηδώντας από αεροπλάνο, είτε ως έμπειροι πιστοποιημένοι αλεξιπτωτιστές είτε ως νέοι που θέλουν να μάθουν.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται, όπως τα άλματα Tandem και οι προπονήσεις για νέους αλεξιπτωτιστές, φαίνονται ενδιαφέρουσες και εκπαιδευτικές. Και φυσικά, η δυνατότητα να συναντήσει κανείς φίλους και συναλλακτικούς για να μοιραστεί αυτή την μοναδική εμπειρία και να δημιουργήσει αναμνήσεις μαζί είναι εξαιρετική.

Για τους ενδιαφερόμενους, η κλειστή θέση είναι απαραίτητη, οπότε είναι καλό να επικοινωνήσουν με τον αριθμό που παρέχεται για να διασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Φαίνεται σίγουρα μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς αν ενδιαφέρεται για το αλεξίπτωτο!

Hellenic Skydivers : Τι Καλύτερο από το να ξεκινήσουμε τον Ιούνιο τις βουτιές μας από ψηλά! 8 και 9 Ιουνίου θα βρισκόμαστε στο Αεροδρόμιο Χορτερού Σερρών για τις καθιερωμένες δραστηριότητες μας ! Ζήστε την απόλυτη εμπειρία πηδώντας απο Αεροπλάνο μαζί με έμπειρο πιστοποιημένο Εκπαιδευτή (Άλμα Tandem), Το Σχολείο Νέων Αλεξιπτωτιστών ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα πρώτα τους Άλματα... και για το τέλος η παλιοπαρέα του Ευσταθιάδη, Χαριτωνίδη , Κοτσινόπουλου ,Αλβανού κλπ κλπ... προτετοιμάζονται ... για τις δικές τους αλητείες...στο Αέρα
Κλείστε την θέση σας στο : 6944984312

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος