Εργασίες Αποκατάστασης στους Δρόμους των Κάτω Ποροΐων από τον Δήμο Σιντικής

Ο Δήμος Σιντικής προχώρησε σε μια σημαντική ενέργεια αποκατάστασης στους δρόμους των Κάτω Ποροΐων, κλείνοντας τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί από παλαιές βλάβες της ΔΕΥΑΣΙ, πράγμα απαραίτητο για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους του χωριού

Η αποκατάσταση των οδοστρωμάτων από ζημιές που προκλήθηκαν από παλαιές βλάβες είναι αναμφισβήτητα ένα θετικό βήμα, καθώς μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών. Ωστόσο, αυτή η κίνηση, όσο σημαντική κι αν είναι, αποτελεί μόνο ένα πρώτο στάδιο στην ευρύτερη προσπάθεια για τη βελτίωση των υποδομών της περιοχής.

Οι κάτοικοι των Κάτω Ποροΐων όπως και κάθε χωριού, δικαιούνται κάτι παραπάνω από την απλή αποκατάσταση των τρυπών. Η επιθυμία τους για πλήρη αποκατάσταση και αναβάθμιση των δρόμων είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Οι καλοί και ασφαλείς δρόμοι δεν είναι μόνο θέμα άνεσης, αλλά και ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποκατάστασης των δρόμων, που θα περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση και την τακτική συντήρηση είναι  απαραίτητη. 

Ωστόσο σε επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο Σιντικής Γεώργιο Τάτσιο για το θέμα αυτό. πήραμε μια ικανοποιητική απάντηση, ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωσε πως αυτές οι εργασίες έχουν ως σκοπό την άμεση και γρήγορη αντιμετώπιση εώς ότου δρομολογηθούν και υλοποιηθούν εργασίες οδοποιίας.  

Γιώργος Λιωτας : Έκλεισαν και οι τρύπες από παλαιες  βλάβες τις ΔΕΥΑΣΙ.














Φωτογραφίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος