Τέλος σεζόν για την ακαδημία Εθνικού Σιδηροκάστρου και Ρουπελ

Τέλος σεζόν των 2  ακαδημιών του Σιδηροκάστρου, Αυτής του Εθνικού Σιδηροκάστρου αλλά και της ακαδημίας του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.
Εθνικός Σιδηροκάστρου : Για άλλη μια χρονιά η ακαδημία μας τελειώνει τις υποχρεώσεις της με την παρουσία της στην κατασκήνωση στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής "ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΌ"!
Συμμετέχουμε στο τουρνουά ποδοσφαίρου με ομάδες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης!
Γεμίζουμε εμπειρίες, γνωρίζουμε καινούριους φίλους και ξεκινάμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!

Ρούπελ Σιδηροκάστρου :  Με μεγάλα ντέρμπι ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για όλα τα τμήματα της ακαδημίας μας, η οποία έκανε σημαντικά βήματα προόδου την φετινή χρονιά !!
Στους φιλικούς αγώνες με τους γονείς, τα παιδιά κυριάρχησαν στα 3 από τα 4 τμήματα, ενώ οι γονείς κέρδισαν με καλάθι στο τέλος τα παιδιά 2013-14 σε τέσσερις πολύ όμορφες αναμετρήσεις με πολύ γέλιο και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους !!
Στο τέλος, είχαμε και διαγωνισμό τριπόντων ανάμεσα στους γονείς, με τους νικητές να κερδίζουν το δωράκι τους ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν παγωτά από τον χορηγό μας berrys_bougatsa ‼️
Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και στους γονείς για την μεγάλη τους ανταπόκριση καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς, όντας πραγματικοί αρωγοί της προσπάθειάς μας.. 
Καλό καλοκαίρι σε όλους !!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος