Δικαστικές υποθέσεις του Δήμου σε Δικηγόρους της Σιντικής.

Μια πραγματικά ευχάριστη εξέλιξη (όσο μπορεί να χαρακτηριστεί ευχάριστη η ανάγκη για δικηγόρο) για τον Δήμο Σιντικής είναι η εκπροσώπηση του Δήμου, πέραν από τα μεγάλα γραφεία, από εντόπιους δικηγόρους από τον τόπο μας που δεν ανήκουν σε "τεράστια γραφεία".

Υπάρχουν άτομα στον τόπο μας που αξίζουν πραγματικά. Δυστυχώς κι όσο να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, οι δυνατότητες που έχει κάποιος στα μεγάλα αστικά κέντρα είναι μεγαλύτερες και οι ευκαιρίες περισσότερες.  Δυστυχώς και πάλι, όταν επιλέγει κάποιος να μείνει σε μια ακριτική περιοχή ξέρει πως οι ευκαιρίες να δείξει την δουλεία του, σε οποιοδήποτε τομέα, θα είναι λιγότερες.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ευκαιρίες. Μια τέτοια ευκαιρία δίνει και ο Δήμος Σιντικής σε Δικηγόρους του τόπου μας. Κατά την άποψη μας είναι διπλή η ευκαιρία. Ναι μεν για του Δικηγόρους μας, αλλά και για τον Δήμο μας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από άξιους ανθρώπους του τόπου, που πέραν από το επαγγελματικό κομμάτι (το οποίο δεν θα το κρίνουμε, ούτε θα το συγκρίνουμε με μεγάλα γραφεία) υπάρχει και η αγάπη για τα συμφέροντα του τόπου. Αν κρίνουμε από κάποια πρόσωπά που ξέρουμε, δεν μιλάμε μόνο για ανθρώπους καλούς στην δουλειά τους, αλλά και για ανθρώπους που αγαπάν τον τόπο μας.

Γεώργιος Τάτσιος (Δήμαρχος Σιντικής) : ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ!

Όταν αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου ανακοίνωσα την συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία ανά την Ελλάδα (του Κώστα Παρήγορη) σε επίπεδο νομικών συμβουλών και διεκπεραίωσης σημαντικών υποθέσεων.

Ταυτόχρονα όμως ΤΙΜΟΥΜΕ τους τοπικούς νομικούς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Σιντικής και τους αναθέτουμε δικαστικές υποθέσεις, κάτι που εκτιμάται δέοντος, καθώς είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Δίνουμε την ευκαιρία σε ντόπιους δικηγόρους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Δήμου Σιντικής και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, διότι διαθέτουμε άριστα καταρτισμένους νομικούς!

Στηρίζουμε την τοπική αγορά σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος