Φωτιά στη Νιγρίτα - Συνελήφθη ένα άτομο

Η κατάσταση με τη φωτιά στη Νιγρίτα Σερρών, η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, παρουσιάζει βελτίωση καθώς οι δυνάμεις πυρόσβεσης κατάφεραν να την ελέγξουν εν μέρει. Ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή παραμένουν ένα σημαντικό εμπόδιο στις προσπάθειές τους, δυσκολεύοντας την τελική κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν πολλαπλές εστίες φωτιάς στην περιοχή, ενώ συνολικά συμμετέχουν 92 πυροσβέστες με 26 οχήματα, καθώς και ειδικές ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και αεροσκάφη. Στήριξη παρέχεται από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ η κατάσταση παρακολουθείται στενά από τις αρχές, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Την προηγούμενη ημέρα, στις 18 Ιουνίου 2024, συνελήφθη ένας ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιάς στην ίδια περιοχή, καθώς ανακριτικοί υπάλληλοι συνεργάστηκαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών για τη σύλληψή του. Σήμερα, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα για την εξέταση της υπόθεσης.

Ενώ τα περιστατικά σε όλη την χώρα ξεπέρασαν τα 100 το τελευταίο 24ωρο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος