"Τtaekwondo Σιδηροκάστρου" 5 Χρυσά και 2 Αργυρά μετάλλια στο 7ο Φεστιβάλ Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ

Το Φεστιβάλ – θεσμός Τημενίδαι ΧΟΥΡΟΝ VΙΙ για 7η συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία του Συλλόγου Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ Κατερίνης με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Παιδείας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών, διεξiχθεί την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024στο Β΄ ΔΑΚ “Θεόδωρος Διαμαντόπουλος”.

Στο Φεστιβάλ πήρε μέρος ο Σύλλογος μας "Τtaekwondo Σιδηροκάστρου" υπο τον Δάσκαλο Σάββα Κωφίδη και έφερε στον Δήμος μας  5 Χρυσά και 2 Αργυρά μετάλλια. 
Χρυσά : Μπαδα Παρασκευή 
Αντωνιάδου Βασιλική 
Σαββίδου Άννα 
Μελαδινή Στεφανία 
Μαρβακη Πασχαλιά 

Αργυρά
Φλώρος Παναγιώτης
Τρανταφυλλιδου Ειρήνη

Φυσικά, τα μετάλλια και οι διακρίσεις είναι σπουδαίες και αποτελούν αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και του ταλέντου, όμως η ύπαρξη της σχολής και η προσφορά της στον αθλητισμό είναι αυτό που πραγματικά έχει μεγαλύτερη σημασία. Η σχολή προσφέρει τις βάσεις για την ανάπτυξη όχι μόνο των αθλητικών ικανοτήτων, αλλά και του χαρακτήρα των αθλητών.

Η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες διαμορφώνει πειθαρχία, αντοχή, συνεργασία και αυτοπεποίθηση. Οι αθλητές μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις νίκες και τις ήττες με σεβασμό και ωριμότητα. Μέσω της σχολής, καλλιεργούνται αξίες όπως η ομαδικότητα, η αφοσίωση και η δέσμευση.


Επιπλέον, η αθλητική εκπαίδευση συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία των νέων, προωθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής που μπορεί να τους συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που αποκτώνται μέσα από την αθλητική σχολή μπορούν να επηρεάσουν θετικά τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά των ατόμων, βοηθώντας τα να γίνουν καλύτεροι πολίτες και να συμβάλλουν στην κοινωνία.

Συνεπώς, η ύπαρξη και η λειτουργία της σχολής έχει μια μακροπρόθεσμη θετική επίδραση, πέρα από τις άμεσες αθλητικές επιτυχίες, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένους και υπεύθυνους ανθρώπους.
Σάββας Κωφίδης: 7ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών Τιμαινιδαι. 5 Χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!
Μπαδα Παρασκευή 🥇
Αντωνιάδου Βασιλική 🥇
Σαββίδου Άννα 🥇
Φλώρος Παναγιώτης🥈
Μελαδινή Στεφανία 🥇
Τρανταφυλλιδου Ειρήνη🥈
Μαρβακη Πασχαλιά 🥇

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Το νέο σύγχρονο μηχάνημα συγκομιδής ελιάς έφτασε και στις Σέρρες

Ο Μέγας Αλέξανδρος διαβαίνει τον Ελλήσποντο, 1 Απριλίου 334 π.Χ.

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος