Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη αγωνιστική επιτυχία το σύνολο των διεθνών τουρνουά Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο για το 2016



Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη αγωνιστική επιτυχία το σύνολο των διεθνών τουρνουά Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο για το 2016 με την διοργάνωση Hellas International 2016 την περασμένη Κυριακή.


Μάλιστα η επιτυχία των προηγούμενων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων Αντιπτέρισης στο Σιδηρόκαστρο Σερρών κίνησε το ενδιαφέρον του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και πρώην "εργοδότη" μου στην ΟΕΟΑ ΑΘΗΝΑ 2004 , κ. Σπύρου Καπράλου , λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο , ο οποίος και παραβρέθηκε για πρώτη φορά στο Κλειστο Γυμναστηριο Σιδηροκαστρου μετά από πρόσκληση της Προέδρου κα. Victoria Hatzina.

Στον αγωνιστικό τομέα είχαμε την απόλυτη χρυσή κυριαρχία των Βουλγάρων αθλητών ενώ ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το γεγονός ότι δύο ελληνικά ζευγάρια, από το Σιδηρόκαστρο, για πρώτη φορά σε Διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά κατηγορίας ανδρών γυναικών κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στο αγώνισμα τους.

Συγκεκριμένα στο διπλό ανδρών ο Georgios Galvas και o Panagiotis Skarlatos, του αθλητικού σωματείου ΡΟΥΠΕΛ, και στο διπλό Γυναικών ηAristea Apostolidou και η Ειρήνη Γκουγκλέρη , του αθλητικού σωματείου ΔΙΑΣ , κατάφεραν και κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο σκορπώντας χαμόγελα στους προπονητές τους Vasilis Kiomourtzidis και Angelos Karapetridisαντίστοιχα καθώς και στον εθνικό προπονητή Vasilis Xanthou.

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν αθλητές από την Δανία , την Γαλλία, την Γερμανία , την Βουλγαρία και την Πολωνία , ενώ τα χάλκινα μετάλλια εκτός από τους Έλληνες αθλητές του Σιδηροκάστρου έλαβαν αθλητές από την Τσεχία , το Ισραήλ , την Λευκορωσία, την Τουρκία και την Ουαλία.
Στην τελευταία διεθνή διοργάνωση για το 2016 στο ακριτικό Σιδηρόκαστρο Σερρών έλαβαν μέρος 110 αθλητές και αθλήτριες και πλήθος διαιτητών και παραγόντων από διάφορες χώρες οι οποίοι ταξίδεψαν, με τις καλύτερες εντυπώσεις στις χώρες τους, αφού πρώτα ξεναγήθηκαν στην περιοχή , ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2017, προβάλλοντας διεθνώς αυτή την μικρή ακριτική πόλη της Ελλάδος ως πόλο έλξης των φίλων του Badminton!

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυβερνητική βουλευτής Σερρών κα. Αφροδίτη Σταμπουλή,ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτιος Δομουχτσίδης , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαρωπού Άγιος Γεώργιος (Petros Stoikos) μέλη του Δ.Σ. του Δήμου και ασφαλώς οι ... εθελοντές μας.
Στις 18:00 κάθε εργάσιμη ημέρα αυτής της εβδομάδας παρακολουθήστε το αφιέρωμα στην ΕΡΤ3 στην εκπομπή Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ .....αφιέρωμα στο Badminton Sidirokastro !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος