Δημήτρης Κώττας, τι παιδί τι μάλαμα.

Ο Δημήτρης Κώττας από την Αμπέλα έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φόρες την μικρή κοινωνία του Σιδηροκάστρου. τα ΜΜΕ και γενικά την χώρα μας.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων στο κανάλι ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ως δημοσιογράφος έχει χαρακτηριστεί  πολλές φόρες ως ο MR VIRAL των ΜΜΕ, κι αυτό γιατί ουκ ολίγες φορες τα θέματα που παρουσιάζει σπάνε τα ρεκόρ τηλεθέασης σε όλη την Ελλάδα, Τα δε βίντεο στο youtube αναδημοσιεύονται πολλάκις.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...τον άραβα τρομοκράτη πριν λίγα χρονιά ή τον φιδοκτόνο και πολλά άλλα....
Αλλά εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτήν την ιδιότητά του. Ο Δημήτρης είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά της περιοχής μας. Μπορεί αν και απο μικρός ως δημοσιογράφος να ταν σκληρός με τους πολιτικούς απέναντί του (άλλωστε έτσι πρέπει να ναι ο καθαρός δημοσιογράφος) αλλά στην καθημερινή του ζωή είναι ένα παιδί μάλαμα, υπόδειγμα ήθους και συμπεριφοράς.
Ουδέποτε δεν εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητά του (παρουσιαστή , γνωστός κτλπ). "δεν πήραν τα μυαλά του αέρα", είναι ένας απλός άνθρωπος και τις περισσότερες φορές τον συναντάς με το χαμόγελο στα χείλη.

Ακόμη και στον στρατό, στο Ρούπελ που υπηρέτησε, πότε δεν εκμεταλλεύτηκε τίποτα, αρκετός κόσμος στον στρατό "βάζει βίζμα".αντιθέτως ο Δημήτρης προσπάθησε και βοήθησε το στράτευμα όσο μπορούσε. Ο τότε διμοιρίτης του Ρούπελ εμπιστευτικά μας αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα παιδί διαμάντι, που παντού προσπαθούσε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, είτε ηταν το να καθαρισει την τουαλέτα, είτε να εκτελέσει τις βολές του και τις ασκήσεις, είτε το να ξεναγήσει με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες του Ρούπελ.



Εμεις θα΄πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένειά του, για την ανατροφή που έδωσαν σε αυτό το παιδί.

Χθές το infonews24  ανέβασε ένα άρθρο για τις φωτογραφίες που ανεβαζει ο Δημήτρης στο  facebook, μπορείτε να τις δείτε εδώ 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος