Το Rock Festival επιστρέφει για 2η συνεχόμενη χρονιά!!!! 5 – 7 Αυγούστου


Για δυο μέρες κοντά σας στο προάυλιο χώρο του Γυμνασίου Κοίμησης Σερρών, υπό την οργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοιμήσεως "ΕΣΤΙΑ".



Σας περιμένουμε να ροκάρουμε και φέτος!!!!

-Παρασκεύη 5/8:
"ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ"
Τα ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ είναι ένα τοπικό μουσικό σχήμα. Αφορμή για τη δημιουργία του στάθηκε η συμμετοχή του στο Rock Festival του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοίμησης "ΕΣΤΙΑ", στις 5/8/2016. Οι μουσικές επιλογές είναι διασκευές γνωστών συγκροτημάτων με τις οποίες θα σας θυμήσουν παλία, αγαπημένα, αξέχαστα τραγούδια της Ελληνικής rock σκηνής.
Αποτελείται από τους: Σάκης Κηπουρός: ηλ.κιθάρα / φωνή
Τάσος Λεοντιάδης: φωνητικά / κιθάρα
Βασίλης Μουντουλάρης: μπάσο
Βασίλης Κοκόζης: τύμπανα

"THE SAINTS"
Οι SAINTS ιδρύθηκαν το καλοκαίρι του 1978. Ιδρυτικά μέλη Χάρης Νάσκος (κιθάρα), Σάκης Αριτζής - Γκίλαν (φωνή), Βαγγέλης Κόσσης (ντραμς), Σάκης Αριτζής (μπάσο). Πρώτη εμφάνιση στη ντίσκο "FOX" σε τριήμερο live με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν live στο ροκάδικο του "PAUL" και στα γειτονικά χωριά. Τον Απρίλιο του 1979 το συγκρότημα παίρνει της οριστική του μορφή με την προσθήκη ενός ταλαντούχου κιθαρίστα του Σάκη Κηπουρού από την Ηράκλεια. Με ανεβασμένη διάθεση και καινούριο ρεπερτόριο πραγματοποιείται τριήμερο αξέχαστο live στου "ΜΠΑΝΑΚΟΥ" στη Κόιμηση οπού κυριολεκτικά χάνεται η μπάλα. Ακολουθούν άλλες 70 εμφανίσεις στα επόμενα χρόνια σε club της περιφέρειας με μεγάλη επιτυχία. Το συγκρότημα θα σταματήσει τις εμφανίσεις το 1982 και έκτοτε θα παίζει σε επίπεδο παρέας, ενώ ο Κηπουρός θα σχηματίσει τους "ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ" με αξιόλογη πορεία στα επόμενα χρόνια.
Αποτελείται από τους: Χάρης Νάσκος: κιθάρα
Σάκης Αριτζής (Γκίλαν): φωνή
Σάκης Κηπουρός: ντραμς
Ατλάσης Δημήτρης: μπάσο
Guest stars: Αχτσής Βασίλης, Ειρήνη Αριτζή

-Σάββατο 6/8:
"YOUTOPIA"
Οι Youtopia ειναι μια rock cover band από την Καβάλα και παίζει ελληνικό και ξένο ροκ. Ιδρύθηκε το 2014 και πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις στην πόλη της Καβάλας. Τα μέλη του γκρούπ συμμετέχουν σε γνωστά ροκ - μεταλ σχήματα με πανελλήνια απήχηση όπως οι Elwing, Crakk, Drugstore Men, Fata Morgana, Rockadica κ.α.
Η αρχική σύνθεση απαρτιζόταν από τους :
Σωκράτης Κατσούλης: κιθάρα / φωνή
Ντέμης Μπόδος: μπάσο / φωνή
Αλέξης Μαντιράκης : drums / φωνή
Ευριπίδης Ταρασίδης: κιθάρα / φωνή.
Το 2016 εισχώρησε στην μπάντα η Ιωάννα- Μαρία Λιθαρη

"SUGARBITE"
Η SUGARBITE είναι μια αμιγώς γυναικεία μπάντα από τη Θεσσαλονίκη η οποία παρουσιάζεται το 2014 στη rock σκηνή της πόλης προκαλώντας εντύπωση αρχικά για την σύνθεση της – μόνο γυναικείες παρουσίες - και συγχρόνως για τις μουσικές τους ικανότητες που μπορούν και ανταγωνίζονται τις άλλες μπάντες του είδους. Ατόφια hard rock μουσική με δυνατά riffs και ογκώδεις ρυθμοί στα μπάσα και τα τύμπανα. Το playlist της μπάντας αποτελείται από hard rock κομμάτια με βασικές επιρροές από 4NON BLONDES, RAGE AGAINST THE MACHINE, MUSE, QUEEN και HIM έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα.
Η σύνθεση τους: Κωνσταντίνα Θεοδωρίδου: ντραμς
Σίσσυ Μακρίδου: κιθάρα
Ζωή Φωτά: μπάσο
Κατερίνα Πολυχτονοπούλου: φωνή / κιθάρα
Βάνα Κατσιούρη: φωνή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος