Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 5o ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ 2016, ΚΥΡΙΑΚΗ 23 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΟΜΕΑ και ο Θράκας Ιππέας σε συνεργασία με τον Ποδηλάτη και την Racesystem διοργανώνουν το Αθλος Μπέλες 2016. Για τις κατηγορίες με Δελτίο Μίνι , Παμπαίδων και Παίδων και OPEN . Ημερομηνία Κυριακή 22 Οκτωβρίου ώρα εκκίνησης 12.00 στα Kάτω Πορόια .
Κατηγορία Open(point to point) :
Διαδρομή 43,6 km : 18+ , 30+ ,40+ , 50+ , 60+
Διαδρομή 18 km : Έφηβοι (Μέχρι 18 ) 18+ , 40+
Επίσημες κατηγορίες
Κατηγορία Παίδων Διαδρομή 18Km
Παμπαίδων και Μίνι θα εκκινήσουν αμέσως μετά την εκκίνηση των μεγάλων κατηγοριών σε κυκλική διαδρομή των 3.000 μέτρων , ως εξής :
Παμπαίδες 40′ , Μίνι μεγάλα 30′ ,Μίνι Μικρά 20΄
.
Στην κατηγορία με δελτία Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών και δύο συνοδούς. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2016.
Οι ομάδες οφείλουν να καταθέσουν στην Οργανωτική Επιτροπή την έγγραφη δήλωση συμμετοχής των ποδηλατιστών και συνοδών στο FAX 2310706130 ή στο e mail info@podilatis.gr . Η δήλωση συμμετοχής πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνει τα στοιχεία και την ιδιότητα των μελών κάθε αποστολής (όνομα, επώνυμο, ηλικία, αρχηγός, προπονητής, αθλητής κλπ). Οποιοδήποτε άλλο άτομο, που δεν αναφέρεται στη δήλωση συμμετοχής δεν έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της ομάδας.
Στην OPEN κατηγορία οι αθλητές πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής racesystem.gr . Οι αθλητές της κατηγορίας καταβάλουν στην γραμματεία παράβολο συμμετοχής 10€ τα οποία θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη της ΕΠΟΜΕΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 Οκτωβρίου
Πρόγραμμα
10.00- 11.00 Υπογραφές παραλαβή αριθμών
12.00 εκκίνησεις point to point
12.10 εκκίνηση Κατηγορία Παμπαίδων
12.40 εκκίνηση κατηγορία Μίνι
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές-συνοδοί) αποδέχονται με τη συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά, ή απώλεια, ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κλπ.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων. Για κάθε αγώνα θα επισυνάπτεται στην παρούσα η ειδική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα .


Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. φέρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα προστατευτική κάσκα.
4. συμπεριφέρνονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
6. οι τρεις (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
ΑΡΘΡΟ 5: Έπαθλα Βραβεύσεις
1ος Νικητής Χρυσό Μετάλλιο – Δίπλωμα
2ος » Αργυρό » »
3ος » Χάλκινο » »
4ος, 5ος , 6ος Δίπλωμα
Θα υπάρχουν 10 υγειονομικοί σταθμοί, και 6 σταθμοί με νερό,ισοτονικά,μπανάνες,κλπ

ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Γραμματεια ΕπΟμΕΑ Σιντικής‎

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου