Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Οι ποδηλατικοί αγώνες " ΑΘΛΟΣ ΜΠΕΛΕΣ " ακυρώνονται λόγω σοβαρού - σημαντικού γεγονότος


Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι προετοιμασίες για τον αυριανό 5ο ποδηλατικό ορεινό αγώνα στην περιοχή του Μπέλες με την επωνυμία ‘’Άθλος Μπέλες – Κάτω Πορόϊα Σερρών’’. Στις 7 περίπου το απόγευμα μέλη της ομάδας της ΕπΟμΕΑ πήγαν στην περιοχή προκειμένου να τοποθετήσουν την απαραίτητη σήμανση και να εποπτέυσουν την διαδρομή για την διευκόλυνση των διαγωνιζομένων.Κανείς όμως δεν περίμενε την τραγική κατάληξη που θα είχε η διαδρομή τους, όταν τα αυτοκίνητα τύπου 4Χ4 τα οποία και επέβαιναν 4 από τα μέλη, για άγνωστους λόγους έπεσε σε χαράδρα ύψους περίπου 10 μέτρων πιθανόν λόγω της πυκνής ομίχλης.

Από την πτώση τους νεκρή ανασύρθηκε μια γυναίκα περίπου 51 ετών με καταγωγή από Θεσσαλονίκη, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε άλλο ένα μέλος και πιο ελαφριά τα άλλα 2 άτομα.
Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άντρες της Π.Υ και της Αστυνομίας, δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά…
ΕΠΟΜΕΑ: Οι εθελοντές Διασώστες της ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α κάθε γωνιάς της Ελλάδας,συγκλονισμένοι από την απώλεια της δικής τους Δήμητρας,αγαπημένου μέλους της οικογένειας των επίλεκτων,φτωχότεροι από σήμερα,στέκονται ενωμένοι δίπλα στη δική της οικογένεια και εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τον τραγικό και άτυχο χαμό της Δήμητρας.
Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας,πολύτιμη σύντροφος των αποστολών μας.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
Πηγή
http://infonews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου