CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 : Με την τέχνη ταξιδεύει για Μόναχο!


Η CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017 - FOOD & WINE LIVE SHOW, είναι μια ετήσια καλοκαιρινή επαγγελματική Έκθεση - Φεστιβάλ ανοιχτή για το κοινό. Ξεκινά την παρουσία της στο Μόναχο της Βαυαρίας, σε ένα από τους ιδανικότερους χώρους διοργάνωσης ανοιχτών εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, τη Wittelsbacherplatz. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Ιουνίου 2017 και θεωρείται η μεγαλύτερη εταιρική διοργάνωση τροφίμων και ποτών της Γερμανίας και της Αυστρίας γενικότερα.

Στόχος της είναι η παρουσίαση και γνωριμία, των ελληνοκυπριακών τροφίμων και ποτών, τόσο στους επαγγελματίες του χώρου όσο και στο καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας. Αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους των κλάδων, τόσο του λιανικού όσο και του χονδρικού εμπορίου, της τροφοδοσίας, της διανομής, της μαζικής εστίασης, των τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου.

Ένα από τα παλαιότερα τμήματα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ροδόπολης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ,το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων ,ταξιδεύει στην Ευρώπη με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας. 

Σκοπός του ταξιδιού είναι η παρουσίαση μιας σειράς έργων με θεματικό τίτλο «Η ελληνική κουλτούρα και παράδοση μέσα από μια σύγχρονη ματιά».Τα έργα θα εκτεθούν στην ομαδική έκθεση MEET ART, η οποία φιλοξενείται από το CULINARY SUMMER FESTIVAL 2017, το μεγαλύτερο εταιρικό φεστιβάλ της Βαυαρίας που προβάλει ένα ύψιστο επίπεδο ελληνοκυπριακής κουζίνας, αλλά και κουλτούρας στο Μόναχο. 

Την επιμέλεια της έκθεσης αναλαμβάνει η εικαστικός και καθηγήτρια του τμήματος, Μαρία Δημητροπούλου. Τα έργα του συλλόγου φιλοτεχνήθηκαν από τα μέλη : Αβραμίδου Παντελίνα ,Γκαϊδατζή Δήμητρα ,Δημητριάδου Αγγελική ,Ιακωβίδης Σπύρος ,Ιωαννίδου Ελένη ,Καζάκη Μαρία ,Καλτσά Μαρία ,Καπαγιωρίδου Παρθένα ,Καρατζιά Βάλια ,Κεσόγλου Βιβή ,Παπαδοπούλου Άννα ,Παπαδοπούλου Σοφία ,Παπακάλα Ελένη ,Τζέτζη Δήμητρα ,Τσιώγκα Ευθυμία ,Τσουτσουλίγα Γιάννα.

Συμμετέχουν αποκλειστικά Ελληνικής και Κυπριακής προέλευσης, μικρομεσαίας παραγωγής και μη βιομηχανοποιημένης δυναμικής εταιρείες, ποιοτικών τροφίμων και ποτών από τους κλάδους γαλακτοκομίας, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, οίνου, αποσταγμάτων, αναψυκτικών, αλλαντικών, βιολογικών προϊόντων, ιχθυηρών, φρούτων και λαχανικών κ.ά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος