Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Μελίδου Οινοποιϊα

Καταστήματα / ΥπηρεσίεςΣιδηροκάστρου
Μελίδου ΟινοποιϊαΑναρτήσεις
Εργαστήριο ξήρανσης & τυποποίησης αγροτικών προϊόντων "Strymonos Gaia"
Σιδηρόκαστρο Σερρών
Τ.Κ.  62300
Τηλ.:  σταθ.: 23230.24574  Κιν.: 6973.802.864
Email: melidou@otenet.gr
Site: http://www.melidou.gr
Facebook: Μελίδου Οινοποιϊα 
Aπό το Σιδηρόκαστρο Σερρών σε ένα μικρό φυσικό παράδεισο 40 στρεμμάτων σε μια κοιλάδa απαράμιλλης ομορφιάς που διαρρέει ο ποταμός Κρουσσοβίτης, η οικογένεια Μελίδoυ σας καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία. Ένα ταξίδι με προορισμό τη γνώση και την αποκάλυψη των μεθυστικών μυστικών του οίνου.
Oι αμπελώνες της οικογένειας Μελίδoυ, ακολουθώντας την « οινική κουλτούρα », με βαθιά γνώση και αγάπη δημιουργούν αποστάγματα αλήθειας στα οποία αντικατοπτρίζονται η καθημερινότητα, τα πάθη και τα όνειρα της ελληνικής παράδοσης.
Eδώ και 8 χρόνια το οινοποιείο Μελίδου, εμπλουτίζει με νέες ιδέες και γεύσεις παλιές, αγαπημένες ποικιλίες μαύρων σταφυλιών Cabernet Sauvignon, Merlot, και λευκών σταφυλιών Chardonnay από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας.

Το κρασί Μελίδου
Εδώ και 8 χρόνια το οινοποιείο Μελίδου, εμπλουτίζει με νέες ιδέες και γεύσεις παλιίες, αγαπημένες ποικιλίες μαύρων σταφυλιών Cabernet Sauvignon, Merlot, λευκών σταφυλιών Chardonnay από αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας.

Cabernet Sauvignon
Ένταση, Συμπύκνωση, Εκρηκτικότητα τα βασικά στοιχεία ενός μεγάλου Medocain. Γλυκά μπαχαρικά και ξύσμα παιδικού μολυβιού θα σας προκαλέσουν να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερο αυτό το εξαιρετικό Cabernet Sauvignon. Συνοδέψτε το με Κυνήγι και κρέατα με έντονες χειμωνιάτικες σός.

Merlot
Η διάσημη ποικιλία της δεξιάς όχθης του Bordeaux, ανακαλύπτει τη δεύτερή της πατρίδα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Φρούτα του δάσους και τα σπάνια για τους οινολάτρεiς αρώματα του Boucher χαρακτηρίζουν αυτό το μοναδικό Merlot του ελληνικού αμπελώνα. Ένας ιδανικός παρτενέρ κόκκινων κρεάτων και barbeque.

Chardonnay
Πολυδύναμη ποικιλία το Chardonnay βρίσκει στα σχιστολιθικά εδάφη του Σιδηροκάστρου το ιδανικό τρίπτυχο του terroir. Αγιόκλημα και γλυκολέμονο, εναλλάσσονται σε ένα γοητευτικό φόντο βανίλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου