Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Οι αποκλειστικές πληροφορίες ορισμένων ΜΜΕ περί «Νέας Μακεδονίας» από μια συνάντηση που... δεν έγινε

Ρεπορτάζ από μια συνάντηση που… δεν έγινε μετέδωσαν χθες, Δευτέρα ορισμένα μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο το επικρατέστερο όνομα που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔ ήταν το «Νέα Μακεδονία».

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω ΜΜΕ, μετέδωσαν υπεύθυνα τα περί «Νέας Μακεδονίας», κάνοντας μάλιστα λόγο περί… αποκλειστικών πληροφοριών από τη συνάντηση στις Βρυξέλλες, ανάμεσα στον Μάθιου Νίμιτς και τους διαπραγματευτές Ελλάδας και Σκοπίων.
Ωστόσο, τα ΜΜΕ αυτά φαίνεται πως λογάριασαν χωρίς τον «ξενοδόχο», καθώς η συνάντηση στην οποία αναφέρθηκαν δεν έγινε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι οποίες υποχρέωσαν τη σκοπιανή αντιπροσωπεία να φθάσει με μεγάλη καθυστέρηση στις Βρυξέλλες, με τρένο από τη Φρανκφούρτη.

Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι "υπέρμαχοι" της Μακεδονίας την ονομασία "ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" την κάνανε σημαία στην ουσία, είναι αυτοί που την ρίχνουν στο τραπέζι με την εμμονή τους και την άγνοια τους.
Δυστυχώς αυτοί οι "υπέρμαχοι" της Μακεδονίας έχουν αποδεχτεί πλήρως την ονομασία πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας για την ΠΓΔ (Βαρντάσκα)

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΓΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου