Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Οι Δασικοί χάρτες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δασών Σερρών με την υπ’αριθμό oικ. 22549/8-12-2017 απόφασή της ανήρτησε τον θεωρημένο Δασικό Χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων της Π.Ε. Σερρών στον ειδικό διαδικτυακό τόπο της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. (www.ktimatologio.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι αφού λάβουν γνώση του περιεχομένου του δασικού χάρτη μπορούν να υποβάλλουν τυχόν αντιρρήσεις εντός προθεσμίας 105 ημερών , η οποία αρχίζει από την Παρασκευή 22-12-2017. Η καταληκτική ημερομηνία αντιρρήσεων είναι η 05-04-2018, ημέρα Πέμπτη, ενώ για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) μέρες, με καταληκτική ημερομηνία την 25-04-2018, ημέρα Τετάρτη.


Για τη ενημέρωση των πολιτών σε θέματα δασικού χάρτη που αφορά στην ανωτέρω περιοχή έχουν συσταθεί τα εξής Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.) :

• Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Σιδηροκάστρου, με έδρα το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου, Ν. Ιντζέ 2, Τ.Κ. 62300,
τηλέφωνα επικοινωνίας 23230-22384, τηλεομοιοτυπία 23230-25550, email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή. Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 5η Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη. Για τους κατοίκους ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 25η Απριλίου 2018, ημέρα Τετάρτη.


Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αντιρρήσεων είναι δυναατή μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας.

Ο ανωτέρω δασικός χάρτης είναι διαθέσιμος στους πολίτες στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης Δασικών Χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), στην ιστοσελίδα
του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης (www.damt.gov.gr).
Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Π.Ε. Σερρών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου