Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Christmas street events στα Γατίδης Fresh! 24 Δεκεμβρίου 2017

Στα Γατίδης Fresh μας αρέσουν οι γιορτές γι’ αυτό και την Παραμονή των Χριστουγέννων θα το γιορτάσουμε παρέα με Christmas Street Events!

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 24.12.2017 στις 10:00 τα ξωτικά, οι τάρανδοι και ο Αϊ Βασίλης υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε 4 καταστήματα Γατίδης Fresh στις Σέρρες, περιμένοντας να τους πείτε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα για να σας κεράσουν λαχταριστές λιχουδιές Γατίδης Fresh.

Τα ξωτικά θα είναι εκεί για να στολίσουν τα προσωπάκια των μικρών παιδιών με χριστουγεννιάτικα σχέδια, ο ρούντολφ το ελαφάκι θα μιξάρει χριστουγεννιάτικες μελωδίες μέχρι το μεσημέρι και εσείς μπορείτε να φωτογραφηθείτε με τον Αϊ Βασίλη και τον μαγικό χιονάνθρωπο και παράλληλα να στηρίξετε την προσπάθεια των καταστημάτων Γατίδης Fresh να συγκεντρώσουν χρήματα για τρία κοινωφελή ιδρύματα, αποκτώντας το χριστουγεννιάτικο κουτί «πλάθω κουλουράκια».

Μία «fresh» γιορτή για όλη την οικογένεια θα εκτυλιχθεί αυτή την Παραμονή Χριστουγέννων στα καταστήματα Γατίδης Fresh στις Σέρρες από τις 10.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι και σας περιμένουμε όλους για να το γιορτάσουμε παρέα.

Τα καταστήματα που θα υλοποιηθούν τα Christmas Street events είναι τα εξής:

1. Θεσσαλονίκης 7 & Μεραρχίας http://bit.ly/2BbTMIK
2. Ελ. Βενιζέλου 26 http://bit.ly/2kKLn3W
3. Κωνσταντινουπόλεως 3 http://bit.ly/2BgEClx
4. Βασιλέως Βασιλείου 14 http://bit.ly/2BznvbM

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου