Πρόγραμμα Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου από 13-21 Ιανουαρίου

Η ανακοίνωση του προγράμματος του Μητροπολίτη για την περίοδο 13-21 Ιανουαρίου,από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι με την ευκαιρία της μνήμης του Αγίου Αντωνίου ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Χορτερού την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα και στις 17 Ιανουαρίου Τετάρτη το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον ίδιο Ιερό Ναό.

Την Τετάρτη το απόγευμα στις 4.30 ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Άγιο Αθανάσιο Καμαρωτού και αργότερα στις 6.00 θα τελέσει την ίδια Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Καλοκάστρου. Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Ακολουθία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Παραποτάμου.

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου και κατά την ημέρα αυτή εορτάζει τα οναμαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος. Για τον λόγο αυτό την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σιδηροκάστρου και την Παρασκευή το πρωί Αρχιερατικό Συλλείτουργο με την παρουσία πολλών Αρχιερέων . Καλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί να προσέλθουν στις ως άνω λατρευτικές ευκαιρίες προκειμένου να τιμήσουν τον εορτάζοντα ποιμενάρχη μας καθώς και τους φιλοξενούμενους Αρχιερείς.

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σιδηροκάστρου. Κατά την διάρκεια της Θ.Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις Διάκονον τον ευλαβή νέο Δημήτριο Κουρέα, πρωτοψάλτη του ως άνω Ιερόυ Ναού και συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος