Χάρισε ένα δώρο σε έναν άγνωστο φίλο σου, 16 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. - 4 μ.μ.
Δημαρχείο Σιντικής, Αντιδημαρχείο Κερκίνης, Αντιδημαρχείο Πετριτσίου

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΦΟΔΣΑ) Μιχάλης Γεράνης και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, σας προσκαλούν να στηρίξετε τη δράση «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» που έχει ως στόχο τη συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πρωτοβουλία του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας και των συνεργαζόμενων Δήμων επιδιώκει να προωθήσει την ιδέα της επανάχρησης και να δώσει ένα μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Κεντρική ιδέα είναι η συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων, που θα χαριστούν από τα παιδιά και θα δοθούν σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά, η σε άπορες οικογένειες (δίκτυα αλληλεγγύης). Χαρίζοντας ένα βιβλίο η ένα παιχνίδι κάνετε μια πράξη αγάπης και φιλίας προς εκείνα τα παιδιά που θέλουν αλλά δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Παιδιά που έχουν στερηθεί τη χαρά ενός δώρου και δεν έχουν τη δυνατότητα να το ζητήσουν.

Περιμένουμε να φέρετε και εσείς τα δικά σας δώρα για τους άγνωστους φίλους σας. Γιατί πάντα η προσφορά και η αλληλεγγύη δίνουν χαρά όχι μόνο σε αυτόν που παίρνει αλλά και σε αυτόν που προσφέρει .Όταν η αγάπη φωλιάζει στις καρδιές μας τις ζεσταίνει, προσθέτοντας μια νότα ελπίδας για όλους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται την Τρίτη 16/01/2018 στο Δημαρχείο Σιντικής, στο Σιδηρόκαστρο, στο Αντιδημαρχείο Κερκίνης στη Ροδόπολη και στο Αντιδημαρχείο Πετριτσίου, στο Νέο Πετρίτσι και ώρες 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος