Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, 21 Ιανουαρίου 2018

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου στις 2 μ.μ. - 8 μ.μ.
Λευκός Πύργος - Θεσσαλονικη.

Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στις εξελίξεις σχετικά με την Μακεδονία. Διοργανώνουμε Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας στα πλαίσια του ΣΙΜ ΣΙΝΤΙΚΗ (Σύλλογος ιστορικών μελετών "Σιντική") την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018, με κεντρικό σύνθημα "Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα.

Σε αυτήν την κινητοποίηση έχουμε οργανώσει διάφορες "εκδρομές" αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Προς αποφυγή σύγχυσης των συμπατριωτών μας επιλέξαμε να κάνουμε το συλλαλητήριο μας την ίδια μέρα με τα ανάλογα συλλαλητήρια που προγραμματίστηκαν για  21 Ιανουαρίου όπως το συλλαλητήριο της ομάδας "Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν". Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε ένα και μεγάλο συλλαλητήριο.

ΖΗΤΑΜΕ: Να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.

ΥΓ.: Η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα!! 

Έως τώρα έχουν ενημερωθεί για την εκδήλωσή μας 322 χιλ άτομα στα πλέσια της νέας μας σελίδας "Η Μακεδονία" και ευελπιστούμε να φτάσουν πολλά περισσότερα.


Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε πληροφορίες για άλλα 3 συλλαλητήρια που ενδέχεται να διοργανώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου