Το Σιδηρόκαστρο είναι έτοιμο για το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον

Η αντίστροφη μέτρηση για το καθιερωμένο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον του Σιδηροκάστρου ξεκίνησε. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για μια ακόμη φορά εμπιστεύτηκε την Ελλάδα και την κάνει έναν από τους πλέον περιζήτητους προορισμούς στο ετήσιο καλεντάρι της. Η χώρα μας έχει γίνει πόλος έλξης σ’ αυτή την καθιερωμένη διοργάνωση που διεξάγεται στο όμορφο Σιδηρόκαστρο Σερρών γι αυτό και μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή σχεδόν 300 αθλητές από 29 χώρες. Για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα θα αγωνιστούν αθλητές από την Αμερική, το Μεξικό και τη… Σρι Λάνκα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα καταλύματα έχουν γεμίσει ασφυκτικά και δεν υπάρχει στο Δήμο Σιντικής ούτε ένα δωμάτιο ελεύθερο!

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 29 του μηνός και θα ολοκληρωθεί στην 1 Απριλίου όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί του international youth και junior όπεν.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στην Ελλάδα συνεχίζεται με ακόμα δύο μεγάλες διοργανώσεις. Το International που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο και το διεθνές τουρνουά στα Χανιά που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Η διοργάνωση αυτή έχει μεγάλη σημασία μιας και συμπεριλαμβάνεται στον Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πίνακα αξιολόγησης γι αυτό και στη χώρα μας θα έρθουν 7 ξένοι διαιτητές, καθώς και ο επιδιαιτητής των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος