Νέες συλλήψεις για λαθραία καύσιμα και ποτά στον Προμαχώνα


Σε τέσσερις συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα προχώρησαν τις τελευταίες δύο μέρες οι αρχές τόσο στον Προμαχώνα όσο και στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

- 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 60 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

- 67χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 100 πακέτα τσιγάρων, 400 γραμμάρια καπνού, 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών και 10 λίτρα βενζίνης, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

- 50χρονη ημεδαπή, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 165 πακέτα τσιγάρων, 900 γραμμάρια καπνού και 5,45 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 55χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της αλλά και στην οικία της διαπιστώθηκε να κατέχει 175 πακέτα τσιγάρων και 15 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία κατασχέθηκαν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος