ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε΄ ΕΔΒΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΗΣΤΕΙΩΝ

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος την Τρίτη 20 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Άνω Ποροίων και στην συνέχεια θα προεδρεύσει της Συνάξεως όλων των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 5.00 η ώρα το απόγευμα, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Χαροπού όπου προηγουμένως θα ψαλεί η ακολουθία του Μεγάλου Κανώνος .

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων, στον Ιερό Ναό Αγ.Δημητρίου Λιβαδιάς χάριν των μαθητών του Γυμνασίου της περιοχής. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6.00 η ώρα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυδοχωρίου και στην συνέχεια στις 7.15 η ώρα θα τελέσει την ίδια ακολουθία στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Αχλαδοχωρίου .

Το Σάββατο του Ακαθίστου το πρωί 24 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγκίστρου .
Το απόγευμα στις 5.45 η ώρα θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Στρυμονοχωρίου και στις 7.15 η ώρα στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου.

Τέλος, την Κυριακή 25 Μαρτίου, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Επετείου, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου και στην συνέχεια θα προστεί της Δοξολογίας, θα τελέσει τρισάγιο στο Ηρώον και θα παρακολουθήσει την Μαθητική παρέλαση.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος