GODS OF WAR 11: Αγώνες πολεμικών τεχνών μεταξύ Ελλάδας και Κίνας....με συμμετοχή της Άννας Τσομπάνη, 24 Μαρτίου 2018

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 , το μεγαλύτερο fight show στην Ελλάδα με αναγνωρισμένους Παγκόσμιους τίτλους και σε συνεργασία με τα δυνατότερα promotion του εξωτερικού, επανέρχεται να καθηλώσει το κοινό στην Αθήνα. Αυτή τη φορά για ακόμα μία φορά σε συνεργασία με το μεγαλύτερο promotion της Κίνας , το WLF , στο GREECE VS CHINA.  
Οι  10 καλύτεροι μαχητές στην Ελλάδα θα βρεθούν στην αρένα των θεών του πολέμου για δυνατές μάχες  απέναντι σε 10 κορυφαίους Κινέζους . Εκτός αυτού άλλα 10 ελληνικά derby με κορυφαίους αθλητές σε μάχες kick boxing, K-1, Muay Thai , boxing . Στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.
Ειδικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας παρουσιάζει η συμμετοχή της Άννας Τσομπάνη σε γυναικείο αγώνας κίκμποξινγκ που έχει ανακοινωθεί από την διοργάνωση του 'Gods of War 11 – WLF'. μεταξύ της Άννας, αθλήτρια του Τέο Μποζίνη, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην ISKA στην διοργάνωση της Αθήνας και της Αθηνας Ευμορφιάδη , αθλήτρια του Θανάση Κύλα και του 'Legacy Fight Club' η οποία στα  πλαίσια του K-1 Open στη Φλωρεντία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος