Συμφωνεί η Τσομπάνη αλλά σε αγώνα Low Kick με Ευμορφιάδη

Απάντησε η Άννα Τσομπάνη για την προ ημερών πρόκληση της Αθηνάς Ευμορφιάδη να παίξουν τις ζώνες της πρώτης, σε κάποια μελλοντική διοργάνωση, αφού ακυρώθηκε ο αγώνας στο Gods of War. Αναλυτικά όσα δήλωσε η αθλήτρια:

«Θα ήθελα να ενημερώσω ότι εδώ και αρκετό καιρό με βασανίζει ένας σοβαρός τραυματισμός στον αντίχειρα του δεξιού χεριού μου που πάει πίσω στο 2017 κάνοντας 5 επαγγελματικούς αγώνες , συμμετέχοντας και κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA και συμμετέχοντας και κατακτώντας το πανελλήνιο της ΠΟΚ. Μη δίνοντας αρκετό χρόνο ανάρρωσης αυτός ο τραυματισμός τον κουβαλώ σε κάθε αγώνα.

Όσο αφορά για την Αθήνα Ευμορφιάδη την θεωρώ μια πολύ αξιόλογη αθλήτρια που θα ήθελα κάποια στιγμή να την αντιμετωπίσω. Έτσι σκεφτήκαμε με τον προπονητή μου τον Αντώνη Γιαννακίδη από το Kinesis Fight Club στο Κιλκίς οπού προπονούμε αλλά και εργάζομαι να αντιμετωπίσουμε σε κάποιο αγώνα τίτλου την Αθηνά.

Εδώ όμως προκύπτουν κάποια προβλήματα όπως το αγωνιστικό στυλ αγωνιζόμενη τον τελευταίο καιρό με όρους Low Kick μου είναι δύσκολη η μετάβαση στο Κ1 που παίζει η Αθηνά τόσο άμεσα . Δεύτερον ο χρόνος προετοιμασίας που μου δόθηκε για τον αγώνα τίτλου στην Αθήνα σε διοργάνωση του κύριου Πολίτη μιας και κάνω προετοιμασία για την συμμετοχή μου σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της IBU KYODOKYOKUSHIN στην Ουκρανία τον Απρίλιο.

Η παρεξήγηση έγινε όταν στον τελευταίο μου αγώνα στην Κατερίνη που με συνόδευε ο κύριος Μποζίνης λόγο της απουσίας του προπονητή μου Αντώνη Γιαννακίδη για άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις ανέφερα ότι θα ήθελα να παίξω κάποια στιγμή εφόσον με επιτρέπει το αγωνιστικό μου πρόγραμμα με την Αθηνά.

Ο κύριος Μποζίνης χωρίς την συγκατάθεση την δική μου και του προπονητή μου έκλεισε έναν αγώνα με την Αθηνά. Θα ήθελα πολύ να παίξω με μια τόσο καλή αθλήτρια και ουδέποτε φοβήθηκα να αντιμετωπίσω οποιοιδήποτε αθλήτρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Εδώ έρχεται τώρα η δική μας πρόταση να αγωνιστεί η Αθηνά εναντίον μου σε αγώνα διεκδίκησης ζώνης της IBU KYODOKYOKUSHIN Professional World Champion σε διοργάνωση του προπονητή μου με όρους Low Kick στα – 67 κιλά μέσα στο 2018″.

Πηγή 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος