Αιωνία η μνήμη του πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Λευκώνα Σερρών τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη του πυροσβεστικού κλιμακίου Σιδηροκάστρου από τα Κάτω Πορόια.


Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πορόια Σερρών, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999 ως δόκιμος Πυροσβέστης, υπηρετούσε στο Π.Κ. Σιδηροκάστρου, ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Τα λόγια είναι μερικές φορές πολύ φτωχά για να εκφράσουν αισθήματα, ειδικά για κάποιον που έφυγε εν ώρα καθήκοντος και πάνω από όλα που διέθετε ευγένεια ψυχής. 

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός κ Λεονταρίδης Θεόφιλος ο οποίος είναι παντρεμένος με την αδερφή του Σάββα έκανε από νωρίς την παρακάτω ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook:
Με αβάσταχτο πόνο ψυχής θα αποχαιρετίσουμε τον δικό μας αγαπημένο και λατρεμένο άνθρωπο , Σάββα Σάββαρη , που έπεσε εν ώρα καθήκοντος σήμερα περίπου στις 16.00 στον Ιερό Ναό του Λευκώνα Σερρών.
Η συμπαράσταση όλων σας και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και αποδίδουν τιμή στην προσωπικότητα και τη μνήμη του Σάββα που όλοι αγαπήσαμε .

Επίσης παρόμοια ανάρτηση στο Facebook έκανε και η αδερφή του Σάββα κ Σοφία Σάββαρη-Λεονταρίδου:
Με αβάσταχτο πόνο ψυχής θα αποχαιρετίσουμε τον δικό μας αγαπημένο και λατρεμένο άνθρωπο , Σάββα Σάββαρη , που έπεσε εν ώρα καθήκοντος σήμερα περίπου στις 16.00 στον Ιερό Ναό του Λευκώνα Σερρών.

Η συμπαράσταση όλων σας και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και αποδίδουν τιμή στην προσωπικότητα και τη μνήμη του Σάββα που όλοι αγαπήσαμε.

Ο πραγματικός πόνος θα πέσει πάνω στην οικογένειά του, αλλά κάθε κοινωνία χάνει από τον χαμό τέτοιων ανθρώπων. Αιωνία του η μνήμη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος