Πρόγραμμα του Δήμου Σιντικής για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών των δικαιούχων του προγράμματος «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».


Ο Δήμος Σιντικής δημιούργησε ένα πρόγραμμα για τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών των δικαιούχων του προγράμματος «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».

Ανακοίνωση του Δήμου Σιντικής
Ανακοινώνεται ότι ξεκινά, από το Τμήμα Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σιντικής, η δεύτερη φάση υλοποίησης του προγράμματος «Εξασφάλιση της πρόσβασης των μονίμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας» που θα περιλαμβάνει την συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών πιστοποίησης και ένταξης στην παρούσα δράση. Στην πρώτη φάση έχουν ήδη συγκεντρωθεί αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα από του οικισμούς Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου, Καπνοφύτου, Αγκίστρου, Προμαχώνα, Κάτω Ποροϊων, Σταυροδρομίου, Κορυφουδίου, Οδηγήτριας, Θεωδωρείου, Ανατολής και Παραποτάμου και έχει ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης τους. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει: 1) Την συγκέντρωση δικαιολογητικών από τους μόνιμους κατοίκους των οικισμών Φαιάς Πέτρας, Σχιστόλιθου καθώς και των περιοχών εντός του Σιδηροκάστρου που δεν διαθέτουν τηλεοπτικό σήμα. 2) Την συγκέντρωση δικαιολογητικών από τους μόνιμους κατοίκους των οικισμών Αχλαδοχωρίου, Καρυδοχωρίου, Καπνοφύτου, Αγκίστρου, Προμαχώνα, Κάτω Ποροϊων, Σταυροδρομίου, Κορυφουδίου, Οδηγήτριας, Θεωδωρείου, Ανατολής και Παραποτάμου που κατά την πρώτη φάση δεν κατάφεραν να τα καταθέσουν. Η κατάθεση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τους μόνιμους κάτοικους της Φαιάς Πέτρας, του Σχιστόλιθου και του Σιδηροκάστρου θα γίνει την περίοδο 12 Νοεμβρίου – 23 Νοεμβρίου 2018 από τις 09:00 – 14:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Σιδηροκάστρου. Για τους μόνιμους κατοίκους των υπολοίπων οικισμών θα ισχύσει το παρακάτω πρόγραμμα:
Οικισμός Ημερομηνία Ώρα Τοποθεσία
Άγκιστρο 26 Νοεμβρίου          09:00 – 12:00 Κοινότητα Αγκίστρου
Προμαχώνας 26 Νοεμβρίου 12:15 – 15:00 Κοινότητα Προμαχώνα
Σταυροδρόμι – Κορυφούδι 28 Νοεμβρίου 13:15 – 15:00 Ιατρείο Σταυροδρομίου
Αχλαδοχώρι – Καρυδοχώρι 27 Νοεμβρίου 09:00 – 12:00 Κοινότητα Αχλαδοχωρίου
Καπνόφυτο                         27 Νοεμβρίου 12:30 – 15:00 Ιατρείο Καπνοφύτου
Κάτω Πορόϊα                         30 Νοεμβρίου 09:00 – 14:00 Κοινότητα Κάτω Ποροΐων
Θεοδώρειο – Ανατολή – Παραπόταμος – Οδηγήτρια 28 Νοεμβρίου 09:00 – 13:00 Αντιδημαρχείο Ροδοπόλεως

Οι αιτήσεις και η κατάσταση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα πλήρη δικαιολογητικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος