Για άλλη μια φορά "λερώθηκε" η παιδεία μας

Για άλλη μια φορά "λερώθηκε" η παιδεία μας, το Παλλατιδειο Λυκειο στόχος βανδαλισμού από νεαρούς που έγραψαν διάφορα συνθήματα στους τοίχους. Το ανησυχητικό δεν είναι ότι "εμείς το βάφουμε" και πάλι ξαναγράφουν, το  ανησυχητικό είναι η ιδεολογία που αναπτύσσετε πάνω στα συνθήματα που γράφονται από νεαρούς.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε άλλα άρθρα, τα παιδιά είναι αυτά που θα πρέπει να κατηγορήσουν τελευταία, ότι παιδιά δοθεί στους νέους...αυτήν θα έχουνε.
Το ζητούμε δεν είναι για τους νέους να πάρουν μόνο ένα ή δέκα πτυχία...το ζητούμενο είναι η πραγματική παιδεία που ανταπαντήσει την κριτική σκέψη των παιδιών, η οποία απουσιάζει σε αρκετές περιπτώσεις, μερίδιο έχουμε όλοι, από τους γονείς και τα σχολεία μέχρι και τον τελευταίο μεγάλο άνθρωπο.

Για τον παραπάνω βανδαλισμό αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιντικής και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Σιδηροκάστρου κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδης
Ως πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Σιδηροκάστρου εκφράζω την θλίψη μου : 
ΟΧΙ για τον λερωμένο τοίχο, αυτόν είναι απλό να τον βάψουμε άμεσα. 
ΟΧΙ για το περιεχόμενο του συνθήματος, η δημοκρατία επιτρέπει να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει
Θλίβομαι για την έλλειψη αισθητικής και την έλλειψη παιδείας , την μανία καταστροφής ως ένστικτο που διακατέχει τους νέους και η αντίληψη ότι μαγκιά είναι η τέτοιου είδους «ανούσια επανάσταση». ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ —

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος