Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Σάββας Κοφίδης:"Αντε οι μεταλάδες να προσέρχονται για πρόβα!!!"


'Έναν πρωτότυπο τρόπο για φιλαρμονική διάλεξε ο κ. Σάββας Κοφίδης για να τραβήξει τους νέους κοντά στην παιδεία της μουσικής. 
Θέλοντας να δείξει στα παιδιά μας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα και ότι πάντα θα αποτελεί μια διέξοδο διαφυγής προς "την σωστή" κατεύθυνση, παρουσίασε ένα τραγούδι του βρετανικού μέταλ συγκροτήματος Iron Maiden.

Συγχαίρουμε τον κ. Κοφίδη για αυτή του την κίνηση η οποία ήταν άλλη μια απόδειξη της πνευματικής του ανωτερότητας.

Ο κ Κοφίδης παρακίνησε τους νέους αναφέροντας σε ανάρτησή του:

"Αντε οι μεταλάδες να προσέρχονται για πρόβα!!!"


Η heavy metal μουσική έχει παρεξηγηθεί πολλές φορές, αδίκως, σε κάθε μουσική υπάρχουν καλοί και κακοί μουσικοί. Όπως στα λαικά υπάρχουν οι μεγάλες φωνές αλλά υπάρχουν και τα άφωνα ξεκ..λα που εκπορνεύουν την νεολαία, ή όπως κάποια ραπ ποπ τραγούδια που υμνούν το χρήμα και τα ναρκωτικά.
Στο συγκρότημα των Iron Maiden τραγουδιστής είναι ο μεγάλος Bruce Dickinson
Ο Πωλ Μπρους Ντίκινσον (Paul Bruce Dickinson, 7 Αυγούστου 1958) είναι Άγγλος τραγουδιστής, πιλότος, αθλητής της ξιφασκίας, εκφωνητής, συγγραφέας, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός, διευθυντής μάρκετινγκ, επιχειρηματίας και τραγουδοποιός, περισσότερο γνωστός ως κύριος τραγουδιστής του heavy metal συγκροτήματος Iron Maiden.
Ο Μπρους Ντίκινσον έχει επίσης δίπλωμα οδήγησης Boeing 757 για την αεροπορική εταιρεία "Astraeus" και περιστασιακά εξασκεί το επάγγελμα του πιλότου. Ήτανε μάλιστα αυτός ο οποίος πετούσε το αεροπλάνο του συγκροτήματος κατά την διάρκεια της περιοδείας τους για το δίσκο "A Matter of Life and Death"
Ο Ντίκινσον ξεκίνησε να γράφει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "The Adventures of Lord Iffy Boatrace", με πρωταγωνιστή έναν Άγγλο τραβεστί κτηματία. Το βιβλίο εκδόθηκε μέσω της "Sidgwick & Jackson" το 1990, πουλώντας πάνω από 40.000 αντίτυπα. Λόγω της υψηλής ζήτησης, ο Ντίκινσον εξέδωσε δύο χρόνια αργότερα το "The Missionary Position.
Τον Δεκέμβριο του 2014, διαγνώστηκε με έναν μικρό όγκο καρκίνου στο πίσω μέρος της γλώσσας του. Δύο μήνες αργότερα ολοκλήρωσε ένα πρόγραμμα επτά εβδομάδων στο οποίο υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Η διάγνωση του καρκίνου είχε πραγματοποιηθεί στα πρώτα του στάδια, οπότε η πρόγνωση ήταν πολύ καλή, με τους ιατρούς του Ντίκινσον να πιθανολογούν για μία πλήρη αποκατάσταση στα τέλη Μαΐου του 2015. Τελικά, μετά από χημειοθεραπείες που διήρκεσαν επτά εβδομάδες, αφαιρέθηκε ο όγκος, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται στις 18 Μαΐου 2015.
Τον Οκτώβριο του 2017, εκδόθηκε η αυτοβιογραφία του με τίτλο "What Does This Button Do?" από τις εκδόσεις HarperCollins NonFiction

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου