Η Άννα Τσομπάνη στο 16o Athens Challenge 2019


Η Άννα Τσομπάνη θα λάβει μέρος στο 16o Athens Challenge 2019
16o Athens Challenge 2019 | 1-2-3 Φεβρουαρίου 2019
Για μία ακόμη χρονιά σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη γιορτή του Kick Boxing στην Αθήνα!!!
Το 16ο Athens Challenge Tournament θα πραγματοποιηθεί στις 1-2-3 Φεβρουαρίου 2019, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WA -KO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Το 2018 ξεπέρασε τις 2300 συμμετοχές με περισσότερους  από 450 αθλητές από 14 χώρες όπως Αγγλία , Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Κύπρο, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρωσία, Τουρκία και περισσότερες από 1000 Ελληνικές συμμετοχές από κάθε γωνία της Ελλάδος, από Ιωάννινα έως Ρόδο και από Κιλκίς έως την Κρήτη. Οι κορυφαίοι 35 διεθνείς διαιτητές της WAKO που ταξιδεύουν από όλη την Ευρώπη, μαζί με τους 30 κορυφαίους Έλληνες διαιτητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση.

Το 16ο Athens Challenge θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό ακίνητο της Πάλης στα Άνω Λιόσσια.

Χορηγοί και φέτος της μεγαλύτερης ερασιτεχνικής διοργάνωσης Kick Boxing στην Ελλάδα είναι οι εταιρίες TOP TEN, OLYMPUS, SEVEN HELLAS, ZAROS, DOLE, KAYAK, METEOR TRAVEL και LOUKAKOS RESTAURANT .

Ιατρικός χορηγός και φέτος θα είναι το Ιατρικό Αθηνών και η αθλητική  ιατρική εταιρεία ActionMed οι οποίοι εγγυούνται όπως κάθε χρόνο την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος