Ρεσιτάλ Κούλη στην Αμερικη

Αρκετά χρόνια τώρα ένα απο τα ψευδώνυμο που χαρακτηριζουν οι συμπολιτες μας τον Πρωθηπουργό μας Κούλη Μητσοτάκη ειναι το "Mr Bean".  Αυτές τις μέρες στην Αμερική ο Κούλης επιβεβαίωσε ούκ ολίγες φορές τον λόγο για τον οποίο του δόθηκε αυτό το ψευδώνυμο. Ενα από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου μιλάει για νέο επισόδειο Mr Bean.


Το Mr. Bean ήταν βρετανική κωμική τηλεοπτική σειρά 15 ημίωρων επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ρόουαν Άτκινσον.

Το ψευδώνυμο Mr. Bean για τον Κούλη έγινε επίσημο σε πολιτικό επίπεδο από τον Καμμένο.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος για μία συζήτηση εφ’όλης της ύλης. Ερωτηθείς σχετικά με τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, «τζάμπα μάγκας», απάντησε ότι «είδαμε την ταινία ο Mr Bean μάγκας στη Θεσσαλονίκη χθες».

Πάνος Καμμένος : «Ο κ. Μητσοτάκης να μιλάει για μαγκιές και να βάζει μέτρο στη μαγκιά, πρέπει να το κάνει με τις δεσμεύσεις του, τις πράξεις του και τα λόγια του. Το πόσο μάγκας ήταν ο κ. Μητσοτάκης που ήθελε τον Ιούνιο να ανατρέψει την κυβέρνηση γιατί δεν ήθελε να παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία και από την έκθεση Θεσσαλονίκης χθες ουσιαστικά παραχώρησε το Βόρεια Μακεδονία απλόχερα, φαίνεται ποιος είναι μάγκας» συμπλήρωσε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος