9.072.867 ευρώ. για τον εκσυγχρονισμό του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου

 

9.072.867 ευρώ. για το ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου με στόχο την ορθολογική διαχείριση και εξοικονόμηση νερού, το αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου καθώς υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εκσυγχρονισμός ορθολογικής διαχείρισης και εξοικονόμησης νερού και ενέργειας αρδευτικού δικτύου ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου», συνολικού προϋπολογισμού 9.072.867 ευρώ. Ενα τεράστιο ποσό με το οποίο αναμένουμε το δίκτυο του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου να μετατραπεί σε ενα υπερσύγχρονο δίκτυο και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Ελπίζουμε να μην έχει την ιδια τυχη με το αερδρόμιο ΧΟΡΤΕΡΟΥ που με 376.000 ευρώ έγινε μια περίφραξη και ασφαλτοστρωση σε ενα δρομάκι προσγείωσης.

Ακόμη μια φορά που η χρηματοδότηση για ένα έργο στην Σιντική ερχετε από τον Κώστα Αχ. Καραμανλή μιας και γίνεται μέσω της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 

Το αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου καλύπτει αρδευτικές ανάγκες αγροκτημάτων που ανήκουν σε δεκαπέντε Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες των Δήμων Σιντικής, Ηράκλειας και Σερρών, συνολικής έκτασης περίπου 72.000 στρεμμάτων και εξυπηρετεί 3.000 αγρότες.
Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έγινε στο Διοικητήριο των Σερρών, από τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ 3ου Αρδευτικού Δικτύου Πεδιάδας Σερρών (ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου), Λάζαρο Φέκα, παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του υπουργού, Κώστα Καραμανλή, Ιωάννη Χατζόπουλου.
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος