Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Άρχισαν οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

 

Με μήνυμα «Πάρε τη ζωή στα χέρια σου! Αξίζεις μια δεύτερη ευκαιρία!», το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στο σχολείο. Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Έλα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) είναι ένα δωρεάν, καινοτόμο δημόσιο σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων, με συνολική διάρκεια φοίτησης 2 εκπαιδευτικά έτη. Απευθύνεται σε πολίτες ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης παρέχεται τίτλος ισότιμος του Γυμνασίου. Το πρόγραμμα σπουδών των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας διαφέρει από το αντίστοιχο της τυπικής εκπαίδευσης, διαθέτει πιο ευέλικτο περιεχόμενο, και έχει προσαρμοσμένη διδακτική μεθοδολογία και αξιολόγηση των εκπαιδευομένων.

Στόχος των Σ.Δ.Ε. είναι η επανασύνδεση των εκπαιδευομένων με τα συστήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, η διαμόρφωση θετικής στάσης προς τη μάθηση, η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων, η ενίσχυση της προσωπικότητας και τέλος η πρόσβαση στην αγορά εργασίας.»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα : 2321058811 -  6974200940

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου