Παράπονα πολιτών για πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο Σινικής για τα προβλήματα τους

Πλήρης αδιαφορία από τον Δήμο Σινικής για τα προβλήματα των πολιτών όπως αναφέρουν κάτοικοι του Σιδηροκάστρου σε μηνύματα που μας έχουν στείλει.
Τα παράπονα έχουν να κάνουν με την αδιαφορία ακόμη και στο να απαντήσει ο Δήμος  σε επίσημα εγγραφα που κατέθεσαν πολίτες. Για τα προφορικά παράπονα δε, δεν υπάρχει καμία αντίδραση όπως λεν οι κάτοικοι.
Πρόσφατα λάβαμε πολλά  μηνύματα παραπόνων από γονείς που αφορούν την παιδική χαρά έναντι του 2ου δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου.
Το οτι η παιδική χαρά αυτήν έχει ανακατασκευαστεί με τα νεα πρότυπα και έχει μείνει χωρίς κεραμίδια το στέγαστρο είναι τραγικό.
Αλλά ακόμη χειρότερο ειναι το ότι ο Δήμος αδιαφορεί να απαντήσει αγνοώντας και απαξιώνοντας τελείως του πολίτες.


Ένα από τα μηνύματα

Άλλο ένα δεκαπεντάλεπτο καλοκαιρινό ψιλόβροχο μας έδιωξε βρεγμένους απο την παιδική χαρά έναντι του 2ου δημοτικού σχολείου Σιδηροκάστρου.
Την 29 Απριλίου στείλαμε απο κοινού δεκάδες γονείς του Σιδηροκάστρου το ακόλουθο έγγρεφο που αφορά το στέγαστρο της εν λόγω παιδικής και ουδέποτε πήραμε απάντηση. ούτε καν για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε το έγγραφο.
Την 15 Ιουνίου μετά απο υπόδειξη μέλους του τοπικού συμβουλίου Σιδηροκάστρου ξαναστείλαμε το έγγραφο αλλά και πάλι δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση.
Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του προβλήματος.


*Για οποια δυσνόηση: οι παραπάνω απόψεις, ερωτήματα και υπονοούμενα δεν υιοθετούνται από εμάς και αποτελούν απλή αναφορά στα Δημόσια σχόλια του κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος