Ο Φ.Δομουχτσίδης στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη λειτουργία τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σέρρες

Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης έδωσε το «παρών» νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022 στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Προέδρου της ΑΣΠΑΙΤΕ Γιώργου Χατζαράκη και του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη για τη λειτουργία Τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ στο 4ο ΓΕΛ Σερρών. Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις έχει ανοίξει από τις 14 Ιουλίου 2022 στην ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) και θα μείνει ανοιχτή μέχρι και τις 24 Αυγούστου 2022.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι είναι πολύ σημαντικό που θα λειτουργήσει Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σέρρες, με τον Δήμαρχο Σιντικής να προσθέτει ότι το συγκεκριμένο τμήμα θα εξυπηρετήσει τους δημότες όλων των δήμων του Νομού Σερρών, αλλά και όμορων Νομών. Παράλληλα, ο κ.Δομουχτσίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πρόεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ, ο οποίος, όπως είπε, δικαίως βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Μάλιστα, τους δύο άντρες τους συνδέει μία στενή φιλία 36 χρόνων, όπως τόνισε ο κ.Χατζαράκης.

Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης παρευρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Σερρών Στέλιος Ρίζος, οι οποίοι συνέδραμαν στην προσπάθεια για τη λειτουργία τμήματος στις Σέρρες, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Γιάννης Δεσποτίδης και η Χρυσάνθη Παλάζη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος