Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Στην 12η θέση στον κόσμο η Ηλιάνα Τριανταφύλλου

Το πρωί (στην Κολομβία, αλλά απόγευμα στην Ελλάδα) της 4ης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 που διεξάγεται στο Κάλι της Κολομβίας η 17χρονη Ηλιάνα Τριανταφύλλου (Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20, για να μην ξεχνιόμαστε), στον τελικό του αθλήματος του άλματος επι κοντώ έμεινε στην 12η θέση αφού πέρασε τα 3,95μ με την πρώτη προσπάθεια, στην συνέχεια ο πήχης μπήκε στα 4,10μ ύψος που αν το περνούσε θα πλασαριζόταν στην 8αδα, όμως είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες που την κατέταξε στην 12η θέση μια θέση πάνω από την Αυστραλή.

Τα μετάλλια κρίθηκαν στα 4,35μ όπου η Αμερικανίδα «έκλεψε» το χρυσό μετάλλιο από τις δύο Γερμανίδες που μέχρι εκείνη τη στιγμή προηγούνταν.

Ο τελικός ήταν να πραγματοποιηθεί χθες το απόγευμα (17.00 ώρα Κολομβίας, 23.55 ώρα Ελλάδας), αλλά η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε στο στάδιο, οδήγησε τους διοργανωτές στην αναβολή του τελικού για σήμερα το πρωϊ.
Ηλιάνα Τριανταφύλλου: Μπορούσα ακόμη καλύτερα!
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 Ηλιάνα Τριανταφύλλου σε δηλώσεις της στο anexartitos.gr είπε:

Σε σχέση με πέρυσι το φετινό παγκόσμιο πήγε πολύ καλά, πέρασα στον τελικό. Παρόλα αυτά δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένη διότι γνωρίζω ότι θα μπορούσα να τα πάω ακόμη καλύτερα. Δεν πειράζει όμως, θα συνεχίσω την προσπάθεια μου για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τον προπονητή μου που χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτό το σημείο , και φυσικά όλους αυτούς που με στηρίζουν!
ΣΕΓΑΣ: Πολλά συγχαρητήρια!!!
Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) με ανάρτησή του

Η Ηλιάνα Τριανταφύλλου @iliana.triantafil ολοκλήρωσε τον αγώνα της στον τελικό του επί κοντώ στην 12η θέση με άλμα στα 3,95 μ., στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20, στο Κάλι της Κολομβίας @wacali22 Πολλά συγχαρητήρια στην πρωταθλήτριά μας και στον προπονητή της!
Σάββας Κεφαλίδης: Προχωράμε…
Ο Σάββας Κεφαλίδης Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική ομάδα και προπονητής της Ηλιάνας Τριανταφύλλου σε δηλώσεις του στο anexartitos.gr είπε:

12η θέση… Θα μπορούσε και το 4.10 αλλά έτσι ήθελε ο Θεός !!! Δοξα τω Θεώ Όλα καλά !!! Μην ξεχνάτε είναι μικρή και είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης… Προχωράμε και σε δύο χρόνια ετοιμαζόμαστε για το Περού Ευχαριστούμε πολύ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου