Όχημα για τη μετακίνηση στρατιωτικών που διαμένουν Σέρρες και υπηρετούν στο Σιδηρόκαστρο ζητά η ΕΣΠΕΕΣ

Όχημα για τη μετακίνηση στρατιωτικών που διαμένουν Σέρρες και υπηρετούν στο Σιδηρόκαστρο ζητά η ΕΣΠΕΕΣ

Η επιστολή της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.:

«Σας γνωρίζεται ότι απαιτείται η διάθεση και έναρξη κίνησης οχήματος ανάλογης χωρητικότητας (αριθμού θέσεων) για τα στελέχη της ανωτέρω περίπτωσης, όπως εφαρμόζεται ήδη απαράμιλλα μόνο για τις διοικήσεις των Μονάδων.

Το αίτημα επικεντρώνεται στο πλαίσιο υπερβάλλουσας αύξησης των καυσίμων που επιδρούν με εξαιρετική δυσμένεια στον οικογενειακό προγραμματισμό του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και επιπροσθέτως εδράζεται στην αρχή της ίσης αντιμετώπισης των στελεχών άλλων τόπων (π.χ. Αττικής), για τους οποίους υπάρχει ανάλογη μέριμνα, ώστε εν τέλει να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου.

Οι κ.κ. Βουλευτές, ως αντιπρόσωποι του Έθνους, στους οποίους αποστέλλεται το παρόν, παρακαλούνται προς αξιολόγηση και κρίση του τιθέμενου θέματος που επίκεντρο έχει τη μέριμνα των στελεχών των Ε.Δ. και για τις περαιτέρω εν αναμονή κοινοβουλευτικές ενέργειες, δια των μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου το Σωματείο μας να ενημερώσει τα μέλη του.

Ο ΑΔΦ Σερρών παρακαλείται, περί του τοπικού ενδιαφέροντος θέματος, για τις περαιτέρω ενέργειές του στο πλαίσιο του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45) «Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας», των σχετικών απαντητικών χρονικών προθεσμιών και των διαλαμβανομένων της παραγράφου 8γ του άρθρου 30 Γ του Ν.1264/1982.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών παρακαλείται για τις δικές της συλλογικές ενέργειες και την απάντηση στο τιθέμενο θέμα ώστε το Σωματείο μας να ενημερώσει τα μέλη του».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Eξόρυξη χρυσού στις Σέρρες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος