Πού είναι ο Δήμος να το μαζέψει;

Μερικές φορές καταντάει αηδία το θέμα με τα σκουπίδια. Ο κάθε ασυνείδητος πετάει τα σκουπίδια του όπου βρεί χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα.
Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που κάποιοι πολίτες δεν είχαν την ευθιξία να πετάξουν τα σκουπίδια τους στους άδειους κάδους, πετώντας τα εξω στον χώρο των κάδων.
Φυσικά, έχουν υπάρξει περιπτώσεις που ήταν αμέλεια του Δήμου, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει και μετα να απαιτούμε τον Δήμο να τα μαζέψει.
Τα "σκουπίδια" σήμερα είναι από τους τομείς με τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις. Κοστίζουν! Κοστίζουν στον Δήμο, ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΕΠΕΣ.
Έχουμε κάνει θέμα στην σελίδα μας τα σκουπίδια και την ευθύνη του Δήμου, αλλά δεν μπορεί να πετάει ο καθένας οπου βρεί τα μπάζα του και ο Δήμος να ξοδεύει ένα σωρό λεφτά για να τα μαζέψει. Δεν δεχόμαστε να ξοδεύονται τα λεφτά του Δήμου, δηλαδή τα δικά μας λεφτά για τον κάθε ανεύθυνο. Δεν μπορούμε εμείς που έχουμε έναν ιστότοπο να εκβιάζουμε πολιτικά τον Δήμο για τα σκουπίδια που πέταξε κάποιος. Οι πολίτες πολλές φορές ξέρουν ποιος τα πέταξε και δεν μιλάνε.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΉΡΏΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΈΝΑ ΕΥΡΩ για κάτι τέτοιο. 
Κι αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη είναι σεβαστό αλλά τότε ...να εδώ έχουμε ένα σκουπίδι μέσα στο σπίτι μας, Να έρθει ο Δήμος να μας το μαζέψει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος