100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και το ΝΑΤΟ το γιόρτασε με τους Τούρκους.

Άλλη μια τραγική απόδειξη πως η Ελλάδα δεν έχει πραγματικούς συμμάχους, όλες οι κινήσεις των ΗΠΑ δείχνουν ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο θέατρο. 

Καμιά πραγματική βάση συμμαχίας για το καλό της χώρας. Δυστυχώς για αυτούς τους ξεφεύγει κάποιες φορές και "καρφώνονται". Η κυβέρνηση μας δεν έχει κανέναν πραγματικό σύμμαχο, οι ΗΠΑ μας κάνουν ¨τα γλυκά μάτια" ΄όσο η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα της και τίποτα παραπάνω.

Πριν λίγες μέρες το ΝΑΤΟ έφτασε μέχρι το σημείο να συγχαρεί την Τουρκία για την καταστροφή της Σμύρνης.

Η απόφαση της Συμμαχικής Χερσαίας Διοίκησης του ΝΑΤΟ (LANDCMD) να ευχηθεί στην Τουρκία για την εθνική της εορτή -την ημέρα που γιορτάζεται η νίκη του τουρκικού στρατού επί των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη της 30ης Αυγούστου 1922 στο Ντουμπλουπινάρ στη Μικρά Ασία, τα λέει όλα.

Σε tweet της, η LANDCMD γράφει «Ευτυχισμένη Ημέρα Νίκης» -συγχαίροντας επί της ουσίας την Τουρκία για τη νίκη της επί της Ελλάδας, ενός άλλου μέλους της νατοϊκής οικογένειας. .

Το ότι κατέβηκε από το Twitter, μετά την έντονη αντίδραση του ΚΟΣΜΟΥ, η ανάρτηση του Στρατηγείου Χερσαίων Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, με την οποία έδινε συγχαρητήρια στην Τουρκία για την ημέρα τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, δηλαδή την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, δείχνει με ποιόν είναι πραγματικά συμμάχος η ΗΠΑ

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη, η Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ έδωσε συγχαρητήρια στην Τουρκία με αφορμή την «ημέρα Νίκης» σε βάρος των Ελλήνων το 1922.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση του ΝΑΤΟ είχε κάνει tag το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας.

Η διοίκηση του ΝΑΤΟ πάραυτα έκανε ανάρτηση για να γιορτάσει με του Τουρκία την μέρα του Τούρκικου Στρατού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος