Η Ροδόπολη τίμησε την ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Με το μεγάλο πανηγύρι του Σταυρού, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει εκατοντάδες πιστούς από την γύρω περιοχή της Ροδοπόλεως, κλείνει και επίσημα ο εορταστικός κύκλος του καλοκαιριού στον Δήμο Σιντικής.



Ο Ιερός Ναός του Τιμίου Σταυρού με πνευματική λαμπρότητα πανηγύρισε την τεράστια εορτή της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. κ Μακαρίος μαζί με πλήθος ιερέων.


Το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό ακολούθησε η λιτανεία της εικόνας του Τιμίου Σταυρού που «Αγίασε» τους κεντρικούς δρόμους της Ροδόπολης, όπου πλήθος κόσμου έσπευσε να την ασπαστεί.


Ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο ΜαυροφρύδηΟικονομικών Ιωάννη ΤορουνίδηΔ.Ε Σιδηροκάστρου Παναγιώτη Σαββίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Σιντικής Ιάκωβο Ιακωβίδη, βρέθηκε από νωρίς στην έδρα του πρώην Δήμου Κερκίνης.  Μαζί του επίσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κερκίνης Κωνσταντίνος Νικηφόρου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Λεωνίδας Λεωνάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Νικολάου,  ενώ το «παρών» επίσης έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωσήφ Παναγιωτίδης.


Μεταξύ των άλλων, παραβρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Σερρών, Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ροδοπόλεως Νικόλαος Μπελελής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Κάτω Ποροΐων Κωνσταντίνος Θωμαΐδηςο Πρόεδρος της Τ.Κ Ανατολής – Θοδωρείου – Παραποτάμου Βασίλειος Νικηφόρου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Αχλαδοχωρίου Βασίλειος Τσαβλίδης.


Στην συνέχεια ο κόσμος μοιράστηκε σε όλα τα μαγαζιά της Ροδόπολης και διασκέδασε με την ψυχή του  στο τελευταίο μεγάλο πανηγύρι της Σιντικής.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος