Ελλάδα - Ιταλία, δείτε ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ

 

Ελλάδα - Ιταλία, δείτε ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ

Δεύτερο εμπόδιο της Ελλάδας για τη φάση των ομίλων του EuroBasket 2022 είναι η Ιταλία, η οποία θα αγωνιστεί εντός έδρας μιας και το παιχνίδι, απόψε (03/09), θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Η Ελλάδα δεν έπεσε «θύμα» κατά τη δική της πρεμιέρα στο EuroBasket 2022 αφού, την Παρασκευή (02/09), νίκησε την Κροατία με 85-89 και, το Σάββατο (03/09), θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στις 22:00 (ΕΡΤ1), για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης που φιλοξενείται στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αν και έφτασε τη διαφορά της από την Κροατία ακόμα και στο +17, χρειάστηκε τις εμπνεύσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ και κυρίως του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης για να μπορέσει να διασφαλίσει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση. Μάλιστα, πρώτοι σκόρερ της Εθνικής Ομάδας αναδείχθηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ που σημείωσαν έκαστος από 27 πόντους.

Από την πλευρά της, η Ιταλία δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, την Παρασκευή (02/09), κόντρα στην Εσθονία και έτσι τη νίκησε με 83-62, αρχίζοντας ως εκ τούτου με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στον τρίτο όμιλο του EuroBasket 2022.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιαγιά στην Καππαδοκία τραγουδά Ελληνικό παραδοσιακό (Βίντεο)

Τραγωδία στo Χαρωπό, νεκρό μωράκι 8 μηνών.

Η καταπράσινη Καστανούσσα το 2024 : Το χωριό που θυμίζει ενα τεράστιο γκαζόν με βίλες

Νέα

Φωτογραφία της ημέρας

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πρόσωπα

Καταστήματα

Συνταγές

Χθεσημεραυριο

Μουσικές Επιλογές: Bουτιά στο παρελθόν

Ιστορίες

Τσιμεριτας

Ο χαζός του χωριού

Κλινικός Ψυχρολόγος