Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν μεγάλο τμήμα του Νομού Σερρών και τον Δήμος Σιντικής

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν χθες (από το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022) μεγάλο τμήμα του Νομού Σερρών. Στον Δήμο Σιντικής η σφοδρότατη καταιγίδα που έπληξε την περιοχή προκάλεσε αρκετά προβλήματα.

Το Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής με επικεφαλής σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, την Περιφερειακή Ενότητα Σερρώντα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Σιδηροκάστρου και Ποροϊων, την Αστυνομία, αλλά και τον ΔΕΔΔΗΕ χρειάστηκε να επενέβη σε πολλές περιπτώσεις 

 

Σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας του Δήμου Σιντικής, ο δυνατός αέρας προκάλεσε την πτώση δέντρων και κλαδιών με αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.


Στη Λειβαδιά, κλαδιά έπεσαν πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ και χρειάστηκε η παρέμβαση του ΔΕΔΔΗΕ και γερανοφόρου οχήματος της εταιρείας Γ.Ι.Σταμπολίδη-Ε.Σαρόγλου και ΣΙΑ Ο.Ε., προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, δεδομένου ότι υπήρχε άτομο με μηχανική υποστήριξη.
 

Στο Μεγαλοχώρι δέκα περίπου δέντρα ξερίζωσε στην κυριολεξία ο δυνατός αέρας, προκαλώντας μία τάφρο μήκους 15 περίπου μέτρων. Σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, σήμερα μηχανήματα της εταιρείας Λαζαρίδη προχώρησαν στην επιχωμάτωση της τάφρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου