Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου εορτάστηκε η «Ημέρας της Δικαιοσύνης»



Με κάθε επισημότητα τελέστηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου, για τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, προστάτη των Ελλήνων νομικών. Ο Άγιος της Ορθοδοξίας, προστάτης των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος, τιμήθηκε από σύσσωμο τον δικηγορικό κόσμο του Νομού Σερρών.

Το «παρών» έδωσε ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Απασχόλησης Σταυρούλα Αργυροπούλου, τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιο Τσίντσιο και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ Παύλο Κορωνίδη.

Τον Δικηγορικό Σύλλογο Σερρών αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος του Παναγιώτης Καρίπογλου, ο οποίος παρέλαβε μία αναμνηστική εικόνα της Παναγίας από τον Αρχιμανδρίτη π.Προκόπιο, ενώ τόνισε στο χαιρετισμό του, «την σπουδαιότητα της αντιπροσώπευσης ενός σπουδαίου κλάδου, που είναι η υπεράσπιση της νομοθεσίας».

Παρευρέθηκε επίσης η Διοικητική Προϊσταμένη Εισαγγελίας Σερρών Τάνια Δημητρακοπούλου και ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Δημήτριος Βακάλης.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης, απηύθυνε καλωσόρισμα επισημαίνοντας «τον μεγάλο σεβασμό που τρέφει στο δικηγορικό λειτούργημα, ως ένα επάγγελμα που από τα αρχαία χρόνια υπηρετούσε το Σύνταγμα και τους πολίτες.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου